Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci są śmieszni i często żałośni hahahahaha

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj u nas była całkiem słoneczna pogoda więc ubrałam sukienkę nie jakąś żeby pół d**y było widać jak to niektóre robią, ale normalną przed kolano. No i spotkałam kolegę w tramwaju i jechalam z nim przez 25 minut. Nie dość, że czułam się głupio bo cały czas obserwował moje nogi głownie i całość, to jeszcze jak wychodziłam ( na tym samym przystanku wysiadaliśmy) złapał mnie za bok i objął. Nie wiem co o tym myśleć, haha śmiać mi się chce , faceci są łatwi w obsłudze niestety ;P

Gość gość
po czym wnosisz?

Gość gość
No jak założysz głupią zwykłą spódnice to możesz wszystko autorka ma racje hahahah

Gość hhghgjhg
zależy od faceta .. Na większośc spodnica za kolano nie działa .. Musiałabyś załozyc coś krótszego

Gość gość
no to zdecyduj się, jacy sa faceci śmieszni, żałośni czy łatwi w obsłudze? :)

hhghgjhg dziś zależy od faceta .. Na większośc spodnica za kolano nie działa .. Musiałabyś załozyc coś krótszego napisała, że przed kolano, jesteś analfabetą czy nie odróżniasz za od przed?

Gość prawictwo pospolite 143
na mnie taka sukienka by nie podziałała nie zwróciłbym uwagi Musiałabys założyć szorty , legginsy albo stringi . Uda muszą być całkiem odkryte to przyciąga uwagę

Gość gość
Ano, ja ładna nie jestem ale wystarczy, że założę spódnicę (mimo że do płaskich butów), to już czuję na sobie wzrok większości mijanych mężczyzn (że o kierowcach samochodów nie wspomnę).

gość dziś Ewa sfrustwowana dewota już w akcji jad wylewa, nie wyruchał cie konkubent? sądzisz po sobie? no to współczuję, popleczniku analfabety

Gość gość
to pewnie jacyś desperaci .. Przeciętny facet nie reaguje na spódnice

Gość gość
No to tak z 80-90% mijanych przeze mnie mężczyzn to desperaci :D

Gość gość
swobodny ten twoj kolega.....a moze na ciebie leci, a sukienka to tylko pretekst zeby cie objac?podoba ci sie?moze cos z tego bedzie