Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek podczas okresu pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość

Panowie, chciałam zapytać o wasze odczucia ws. jak w temacie. Początek to okresu to prawie pewna niepłodność (u kobiety), więc dobry czas na seks dla par, które lubią bez zabezpieczenia, a nie chcą ciąży. Na początku okresu jednak krwawienie jest dość obfite. Więc nie wiem, czy dla mężczyzny to nie jest jakieś obrzydzające...? Mi jako kobiecie to raczej nie przeszkadza, ale jestem ciekawa, jak to wygląda z perspektywy męskiej.

Gość gość
Tak się składa,że mnie to bardzo podnieca. Uwielbiam bzykać taką zakrwawioną cipkę. Ale tylko i wyłącznie tą którą kocham.

Gość gość
Nigdy na indianina .....

Gość gość
Mnie to bardzo kręci, dobranoc.

Gość gość
o to świetnie, bo już się bałam, że namawiam partnera do czegoś, co ciężko byłoby mu przełknąć. oczywiście, że się kochamy.

Gość gość
hehe dobre:)

Gość gość
Myj pipę i rozkładaj nogi.

Gość gość
Tylko bezmózgowiec, który nie wię, że macica w tym czasie jest otwartą raną, podatną na zakażenie, decyduje się na ryzykowny seks. Podobnie bezmózgową jest kobieta, która się na to godzi, narażając się na chorobę. Dla tego typu, za przeproszeniem ignorantów nie lepiej chłopu zwalić konia by kobietę jednak oszczędzić.

Gość gośćStary
Krew mi nie przeszkadza, ale potem źle się czyści plamy na kanapie.

Gość gość
stary gupi staruc*****eśli krew Ci nie przeszkadza, to przeszkodzi Ci pobyt baby w szpitalu i w najlepszym przypadku kosztowne leczenie. Zamiast sześciu dni na ustanie krwawienia możesz pościć wiele miesięcy, a jak rzuci się posocznica, całe życie. Jeśli taki jesteś bydlak, to kopuluj, Twoje małpy twój cyrk i Wasze jedno życie.

Gość gość
Oboje z meżem lubimy sie kochać na indianina.Tylko trzeba dobrze wymyć członka i pochwę by nie doszło do zakazeń.Seks jest wtedy wspaniały.

Gość Pablo_7
bardzo lubie taki seks, są inne wrażenia, jest hmm .. jeszcze bardziej ślisko i podniecająco:)

Gość gość
nie zdarza się to często, ale jak nas najdzie to np. pod prysznicem jest ok. Kiedyś zrobiliśmy staranne przygotowanie z płukaniem pochwy. Potem na spontana nie było warunków i pod prysznicem zrobiłem jej płukanie moczem - stwierdziła, że to nawet ciekawe i podniecające uczucie. Trzeba tylko wprowadzić członka jak jeszcze nie jest całkiem naprężony, żeby dało się sikać. Z czasem to udoskonaliliśmy - głęboki skłon w przód, wtedy utrzymuje się w środku, wyprost z chlupnięciem i dalej już jazda.

Gość na indianina
to slaby pomysł jak już to lepiej w tym czasie korzystać z otworu zapasowego !!!!!!!! :P :classic_cool: 🖐️

Gość gość
otwór zapasowy trzeba przygotować, trochę to trwa, a jak mamy powrót z imprezy, nakręcenie a jest kłopot, to nie ma jak pod prysznic i jazda. Pod prysznicem zdarzają się przy zgrabnie wypiętej pupce nie zapowiedziane i nie przygotowane "wizyty inspekcyjne" jak to nazywamy, ale to bez dłuższej jazdy i dokładnym umyciem po.

Gość na indianina
zauważ że są 2 otwory zapasowe wybór należy do zainteresowanych oprócz tego masz całą gamę sposobów zabawy tylko trzeba być trochę kreatywnym !!!! :D 🖐️ :classic_cool: