Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Metody na przesunięcie okresu podpowiedzcie proszę

Polecane posty

Gość gość

Na początku sierpnia wyjeżdżam na urlop dokładnie 5 sierpnia i akurat 5 dostaje zwykle okres. Nie mogę przesunąć urlopu bo planujemy go do grafiku męża wiec chciałabym przesunąć okres. Wiem ze mam ostatni moment żeby wziąć tabletki (za chwile 5 lipca dostane okres i wtedy pójdzie pierwsza tabletka) ale też wiem ze źle je znoszę bo mam problemy z krążeniem zylnym (zakrzepica). No i tu pojawia się problem. Jestem trochę do tylu na temat tabletek bo brałam je jako nastolatka tj ponad 10 lat temu i to dość krótko z uwagi na skutki uboczne które u mnie się pojawiły. Kurcze czy tabletki to jedyne wyjście? Za 2 dni idę do giną bo to ostatni dzwonek ale chciałam jeszcze tu podpytać.

Gość gość
aw czym ci przeszkadza okres??? aż taki masz dyskomfort???

Gość gość
Zaciąż i przesuniesz conajmniej na rok

Gość gość
jak masz regularnie jak w zegarku to nic nie zrobisz. A jak trochę mniej to duże dawki wit. C podobno przesuwają o kilka dni. A jak juŻ jest to skracają krwawienie

Gość gość
No w czym okres przeszkadza? Zastanówmy się... Czuje się dyskomfort, jak się zwiedza to wolę się skupić na zwiedzaniu a nie na szukaniu toalety celem wymiany środka higienicznego to samo na plaży. Pierwsze 2 dni mam dość obfity wiec dla mnie to problem. A z ta wit. C to co tzn.duża dawka? Tekstu z ciążą komentować nie będę...

Gość gość
Nie przesuniesz już okresu, bierz pod uwagę temperatury, zmianę klimatu, możesz co najwyżej zjeść dwa opakowania bez przerwy.