Gość edyta209 Napisano Sierpień 20, 2018 Ja kończę właśnie studia i mam mnóstwo papierów z tych 5 lat, które chętnie bym oddała na skup makulatury, ale nie wiem za bardzo gdzie. Jestem z Łodzi i znalazłam taki punkt w okolicy http://www.sawo-recykling.pl/skup_makulatury.html , chyba się przejadę i dowiem co i jak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 1, 2019 Dobrą firmą, która zajmuje się recyklingiem i skupowaniem makulatury jest www.pphuorion.pl Jeżeli macie sporą ilość odpadów nadających się do recyklingu to powinniście nawiązać z nimi współpracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MoniaPl88 0 Napisano Czerwiec 5, 2019 Także od długiego czasu zbieram makulaturę. Najczęściej jeżdżę z nią do skupu www.ekojumir.pl w Jaworznie. Posiadają bardzo miłą obsługę i przystępne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lara Napisano Czerwiec 25, 2019 Bardzo dobre warunki i ceny oferuje firma www.pphuorion.pl/. Odbierają odpady spod wskazanego przez klienta adresu, transportując je następnie w pełni bezpiecznie do zakładu. Świetni fachowcy i sympatyczni ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariuszherke Napisano Sierpień 17, 2019 U mnie też się trochę tej makulatury w domu nazbierało.. Jak ostatnio zaczęliśmy robić porządki to uzbierało się dobre kilka pełnych worków.. Na początku chciałem je po prostu wyrzucić, jednak żona rzuciła pomysł aby zawieźć to do skupu. Podjechaliśmy do lebal.com.pl i oddaliśmy wszystko co mieliśmy . Zawsze to jakieś ekstra pieniądze, zwłaszcza że mamy teraz więcej miejsca w szafkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hela_85 0 Napisano Maj 7, 2021 Zna ktoś jakieś godne polecenia miejsce w Bydgoszczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidka_98 0 Napisano Maj 7, 2021 Najlepszym miejscem tego typu w Bydgoszczy jest Zakład Obrotu Złomem, bo poza złomem, elektrośmieciami i odpadami z tworzyw sztucznych, można też oddać u nich makulaturę. Ja robię to regularnie z racji tego, że moje dzieci chodzą i do szkoły, i na korepetycje, więc każdego roku mamy w domu masę niepotrzebnych papierów. Bardzo polecam to miejsce, makulatura zyskuje drugie życie, a my pozbywamy się problemu: http://zakladobrotuzlomem.pl/makulatura/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach