Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bielizna centrum pl znacie ten sklep?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z Was zamawial kiedys cos z tego sklepu? zamówilam legginsy tydzien temu i od tej pory nic, pisalam maile tez zero odezwu...a niby po 48h wysylaja zamówienie... http://www.bielizna-centrum.pl/

Gość gość
a jak sie tam zamawia? zalozylam konto ale nadal nie moge dodac nic do koszyka :(

Gość gość
To oszuści i naciągacze, najpierw czekam około dwa tygodnie na samą wysyłkę, później, gdy po wielu błędach ze strony sklepu wreszcie ją dostaję, produkty okazują się być zupełnie niezgodne z zamówieniem. Odsyłam więc to co owa pani mi wysłała, oczekując jedynie na zwrot pieniędzy za rzeczy których nie otrzymałam. Niestety pani raczej nie zamierza zrobić mi przelewu, raczej nie mam ochoty już dłużej czekać... zdecydowanie nie polecam, w życiu nie spotkalam się z tyloma problemami ze strony jednego sklepu.

Gość gość
To oszuści i naciągacze, najpierw czekam około dwa tygodnie na samą wysyłkę, później, gdy po wielu błędach ze strony sklepu wreszcie ją dostaję, produkty okazują się być zupełnie niezgodne z zamówieniem. Odsyłam więc to co owa pani mi wysłała, oczekując jedynie na zwrot pieniędzy za rzeczy których nie otrzymałam. Niestety pani raczej nie zamierza zrobić mi przelewu, raczej nie mam ochoty już dłużej czekać... zdecydowanie nie polecam, w życiu nie spotkalam się z tyloma problemami ze strony jednego sklepu.