Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam obsesję na punkcie ubrań!

Polecane posty

Gość gość

ciuchy dają mi większą radość niż randka, miłość czy seks, nie mam chłopaka, przyjaciół w sumie też, ale ubrania 😍 śnią mi się czasem po nocy super okazje, wyprawy na łowy... mam już kilka szaf wnękowych (3) i komody pełne ciuchów... uwielbiam rozmawiać o ubraniach, oglądać je, szukać w necie zdjęć ubrań podobnych do moich, mam ponad 20 par leginsów w różne wzory, ponad 150 tshirtów, kilkanascie sukienek, kilka kurtek na zime, jesien, 2 trencze, jedna parka, kilka bluz sportowych, kilka par szortow, dzinsow, innych spodni, uwielbiam o tym gadac!

Gość gość
a ja lubie kupować trzymac w szfaach , przeglądać - tylko że czekam az do nich schudne . Ciagle wyobrazam sobie jak bede wygladala w tym czy tamtym , ze musze kupic to i tamto

Gość gość
to tak samo też mam - uwielbiam myśleć o nich, jak sobie leżą w szafach, nieraz nawet z metkami... chudnąć co prawda do nich nie muszę, ale i tak je kocham, niektórych nawet nie noszę bo nie chcę zniszczyć :D i chodzę cały tydzień w 2-3 tych samych tshirtach :(

Gość gość
a kto ci sponsoruje te zakupy?

Gość gość
wiecie że to uzaleznienie i trzeba to leczyć?? To niezbyt bezpieczne żeby świat kręcił się koło ciuchów, też lubię sobie kupić jakies nowe ciuchy lubię dobrze wyglądac ale nie jest to podstawa mojego życia , sa fajniejsze rzeczy np. wyjazd na wakacje, zwiedzanie fajnych miejsc itp.

Gość gość
:)ja tak uwielbiam mode na kolorowo wszyystko wtedy ladnie wyglada 222 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
no wlasnie zarabiaj na tym. pewnie jestes ciuchowa zakupocholiczka tez tak mialam jak zaczelam pracowac. potrafilam wydac cala wyplate na rzeczy bo byly ladne i mi sie podobaly. nie koniecznie je potrzebowalam ale byly ladne wiec czlowiek glupi tracil ciezko zarobiona kase. teraz jak juz 2 lata nie pracowalam nauczylam sie wydawac na to tylko co najbardziej mi potrzeba i szanowac swoje pieniadze bardziej. nieraz sobie mysle ze i tak z tego co kupowalam nic, bo np. podobaly mi sie szpilki- kupilam i do tej pory leza w szafie nieuzywane ani razu bo w szpilkach nie umiem chodzic i sie zle w nich czuje. ale w sklepie byly takie piekne noi po przecenie wiec kupilam je. chore to wiem. teraz juz tak nie robie.staram sie dobrze zastanowic zanim cos kupie. a pozatym to mam wiekszy wydatek. oszczedzac musze na dom zeby nie musiec wiecej w zyciu wynajmowac cudzego... i ty powinnas oszczedzac, chyba ze jestes bogata, kasy ci nie brak i mozesz wydawac na prawo i lewo...

Gość gość
ale jaki biznes ja mogę zrobić? musiałabym kupować po 2 sztuki tych samych ciuchów, bo np. nieraz kupiłam jakiś ciuch super tanio i myślałam "sprzedam na allegro!", jednak później stwierdzałam,że szkoda mi sprzedać :(

Gość gość
Odkąd powstały sklepy z odzieżą używaną też mam obsesję na punkcie ciuchów ale i nie tylko. Kocham buty(wysokie szpilki na platformie) wszelkie dodatki :paski, kolczyki, bransoletki, naszyjniki, opaski, broszki itp. Mam też mnóstwo kosmetyków do makijażu wszelkie potrzebne kobiecie w dużych ilościach. Uwielbiam jak jest tego wszystkiego dużo aby mieć duży wybór. Wolę kupić np. za 100 zł zamiast 1 pary butów to zdarza się że kupię za tą samą kwotę 3 pary i ciągle mi mało. Mam wrażenie że mam tego garstkę a tak naprawdę co jakiś czas muszę kombinować gdzie to wszystko pomieścić. Aby zapamiętac te wszystkie rzeczy co jakiś czas układam je na nowo i przymierzam bo zdarzyło sie tak że niewiele brakowało a kupiłabym taką samą rzecz. Będąc nastolatką kompletnie nie dbałam o swój wygląd i nienawidziłam kupować ciuchy mama mnie na siłe wyciągała do sklepów czy na bazar albo sama mi kupywała. Teraz żadna siła nie odciągnie mnie od tej przyjemności.