Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zatrzymanie miesiączki. help.

Polecane posty

Gość gość

Dwa poprzednie miesiące tzn kwiecień i maj wystąpiły u mnie zamiast miesiączki tylko plamienia myślałam że następna miesiączka będzie normalna jednak pomyliłam się i spóźnia się już ponad tydzień a zawsze było jak w zegarku i żadnych stresów ani podróży nie miałam. ból piersi i bóle brzucha takie jak przed miesiączką utrzymują się od ok 2 miesięcy + moczopęd. z narzeczonym kochamy się regularnie kilka razy w tygodniu podejrzewam ciążę pomimo tego że się zabezpieczamy prezerwatywami. i mam pytanie do pań w ciąży i mam czy miały podobne obiawy, test mogę zrobić dopiero w piątek a strasznie martwi mnie ten brak miesiączki :( bardzo proszę o odpowiedzi jakie mogą być przyczyny zatrzymania się miesiączki. dziękuje.

Gość gość
nie miałam tak w czasie żadnej z ciąż. Wygląda to raczej na jakieś zaburzenia hormonalne niż ciążę bo chyba już dawno wiedziałabyś że to ciąża. Test pewnie wcześniej robiłaś już. Trzeba iść do ginekologa.

Gość gość
a samych przyczyn jest wiele. Wpisz sobie w google frazę przyczyny braku okresu. Nie podrzucę linków bo kafe twierdzi że spam.