Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupujecie stroje kąpielowe?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, ja obeszłam wszystkie sieciówki w moim mieście i inne małe sklepy i niestety jest ten problem że wszystkie stroje mają normalną rozmiarówkę, nie taką jak staniki i jak któryś jest na mnie dobry w cyckach, to jest za duży pod biustem, a jak jest dobry pod biustem to za mały w cyckach :(

Gość gość
Na jarmarku :-)

Gość gość
Aha okej...

Gość gość
Ja planuje kupić w Triumphie ale czekam na wyprzedaże bo ich ceny są kosmiczne...

Gość poli31
Ja kupuję nad morzem,tam jest największy wybór.I można mieszać rozmiary.

Gość gość
Poli31 - w sumie mogłabym tak zrobić, ale obawiam się, że i tak skończy się jak zawsze, czyli nie dopasuję góry... bo u mnie problemem jest sam stanik, w większości sklepów można teraz kupić osobno górę i dół. Chodzi o to, że np stanik s jest dobry pod biustem, ale za mały w biuście, a m jest za duży pod biustem a dobry w biuście... Chyba też będę zmuszona do kupienia mega drogiego stroju z jakiegoś sklepu z bielizną, bo w sieciówkach z ciuchami dobre są na mnie tylko te okropne wiązane stroje z trójkątami zamiast miseczek ;/

Gość gość
:)nie trzeba sie tym w ogole przejmowac takie kostiumy wszedzie mozna kupic no 888 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4