Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paluchy u stóp

Polecane posty

Gość gość

Mam grube paluchy u stóp... Da się je jakoś zwęzić?

Gość gość
Mam ten sam problem, jakoś się z tym pogodziłam. Kiedyś nawet sandałów nie nosiłam, teraz mam to gdzieś. Popatrz na ulicy jakie ludzie mają stopy.

haha nie sądze. niektorzy tak maja, ale nie widze zeby to bylo jakims problemem? a cala jestes szczupla czy masz nadwage?

Gość gość
No ja właśnie też jakiś czas temu się z tym pogodziłam, normalnie w sandałach zasuwałam, a w te lato jakoś znowu zaczęło mi to strasznie przeszkadzać. :/ Zwłaszcza jak widzę szczupłe ładne paluszki u stóp u innych kobiet... Problemem jest też to, że mam zaburzenia w krążeniu obwodowym i przez to palce u stóp mam albo czerwone albo sine i często dodatkowo opuchnięte. :( Nie, nie mam nadwagi, mam normalną budowę jak przeciętna Kowalska, ale paluchy obrzydliwe... Ogólnie to chyba mam dość grube kości. A jakby tak upierdzielić te palce po bokach? ;)

Gość gość
Up*******ć całego i po sprawie

Gość gość
W sumie... poważnie nie dałoby rady jakoś odciąć po obu stronach po niewielkiej części?

Gość gość
najgorzej po zimie znowu się przyzwyczaić do sandałów, jakoś tak głupio wyjść na ulicę, ale po paru razach przechodzi.