Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biegacz amator

Pas, nerka czy etui na ramie.?

Polecane posty

Gość Biegacz amator

Hej. Mam taki mały dylemat. Jak kiedyś biegałam to nie miałam z tym problemy, a mianowicie - gdzie schować klucze czy telefon - bo po prostu ich nie brałam, bo nie miałam takiej potrzeby. (Mieszkałam z rodzicami i zawsze był ktoś w domu, więc klucze zbędne, a telefonu nie brałam, bo wystarczyło mi małe mp3 przypięte do gumki spodenek na taki klips. A teraz po latach chce wrócić do biegania .. i tu mam problem gdzie schować telefon i klucze. Myślałam o nerce, ale to wydaje mi się mało praktyczne, skacze, klucze dzwonią .. a znów takie etui na ramie wydaje mi się mało pojemne. Schować tam telefon, ok, ale gdzie miejsce na klucze.? Jakie macie doświadczenie w tej sprawie.? A może macie jeszcze inny pomysł.?

Gość gość
plecaczek "biegowy", ja mam takie maleństwo 5 czy 6 litrów, tylko trzeba dobrze wybrać, żeby przylegał do pleców jak kamizelka...

Gość Biegacz amator
Zamówiłam sobie na allegro takie etui na ramie na telefon i jest tam kieszonka na jeden klucz i .. będę chowała tam klucz od skrzynki na listy, a klucze wrzucała do samej skrzynki. :) A o plecaczku pomyślę na przyszłość. ;)

Gość gość
Z takich akcesoriów, czy może bardziej gadżetów, to ja sobie kupiłam na Perfeksport.pl miCoacha z Adidasa - takie urządzonko do motywowania podczas biegu, mierzy też tempo, dystans, spalone kalorie i tętno :) A z kluczami robię dokładnie tak samo - chowam klucz od skrzynki w kieszonce wszytej w spodenki, a klucze w skrzynce :) Dobry patent!