Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANIA0506

zdrada

Polecane posty

MOJ MAZ DWUKROTNIE PODCZAS KLOTNI WYKRZYCZAL MI ZE MNIE ZDRADZIL Z PANIENKAMI Z BURDELU A POZNIEJ MOWIL ZE TO POWIEDZIAL W ZLOSCI ZEBY MNIE ZABOLALO KOCHAM GO BARDZO PROBUJE ZYC NORMALNIE ALE JUZ NIE DAJE RADY UDAWAC ZE WSZYSTKO JEST OK TO MNIE NISZCZY OD SRODKA BRZYDZESIE ZDRADA JAK ZYC Z TYM DALEJ

Gość gość
to pewnie cie zdradzil normalny kochajacy maz tak sie nie zachowuje

Gość gość
To bardzo mocne słowa,( zdradził czy nie)na pewno pozostaną w pamięci. Dziwi mnie tylko,ze dorosły mężczyzna używa w kłótni takich słów...........tylko w jakim celu? żeby Cię zranić?

Gość gość
no a z jakiego powodu była kłótnia i w którym momencie ci to powiedział bo to istotne, może chciał cię zranić i mu się to udało. wiesz mi mój były w kłótni zawsze p*******ł : zawsze cię kochałem i nigdy nie pomyslałem o innej i nigdy cię nie zdradziłem a ty jestes dla mnie taka podła!! i co ?? zdradzał h*j

BARDZO STRASZNIE WPLYNELY MI NA PSYCHIKE BOLI MNIE TO A TA NIEPEWNOSC JEST NAJGORSZA NIGDY BYM GO NIE ZDRADZILA BO DLAMNIE TO NAJGORSZA RZECZ W ZYCIU NIEWIEM JAK DLUGO WYTRZYMAM ZYJAC Z TA MYSLA

Gość gość
to podziekuje rodzicom i społeczenstwu ze ci wyprało na tyle mózg , ze zdrada , a wlasciwie wiernosc partnera tak tobą wstrząsa , sa wazniejsze rzeczy niz zdrada .

Gość gość
nie ma facetów co nie zdradzają , co nie znaczy ,ze robią to co tydzien co rok co 3 lata itd , ale kazdy kto lubi sex zdradzi , predzej czy pózniej ! czy to po roku małzenstwa , czy to po 10 latach czy po 20 , ale 90% zdradza !