Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opłata rekrutacyjna na studia bez karty

Polecane posty

Gość gość

Hej, mógłby mi ktoś powiedzieć jak to wygląda, żeby przelać kasę na rekrutacje na studia jeśli nie mam karty? Idę do banku tak? Wypełniam jakieś druczki..? Jak przykładowo wybrałam po dwa kierunkach na dwóch róznych uczelniach w dwóch różnych uczelniach to uzupełniam jakieś 4 druczki..? W ogóle się na tym nie znam, ktoś byłby tak miły i mnie chociaż trochę wprowadził w temat?

Gość gość
jedna uczelnia jedna wpłata - wpłacasz sumę opłat za wszystkie wybrane kierunki płatne na oczcie w banku za pomocą konta mamamy czy brata.

Gość gość
swoją drogą słabo widzę te twoje studia skoro masz problem z przyswojeniem takich elementarnych informacji.

Gość gość
nie rób przelewów w banku bo są zazwyczaj dużo droższe od innych opcji a najlepiej wyciągnij se kasę ze swojego konta i idź z nią do banku w którym założone jest konto na które chcesz wpłacić kasę i każ zrobić wpłatę na konto, podasz tylko babce w okienku swój dowód os i numer konta docelowego i tytuł przelewu a ona już resztę za ciebie zrobi :) a drugi sposób jest taki że (o ile masz konto internetowe ) to robisz przelew przez internet a potem drukujesz w punkcie ksero potwierdzenie przelewu które ściągasz wcześniej w pliku ze strony swojego banku

Gość gość
Ja dzisiaj robiłam opłat rekrutacujną, na poczcie. Bierzesz sobie taki druczek Wypełniasz, swoje dane, dane uczelni, nr konta uczelni i tyle:)