Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja w nim widziałam

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze do niedawna miałam go za ideał. Że taki elokwentny, wykształcony, światowy, samodzielny, zaradny. Imponował mi pod każdym względem, byłam w niego zapatrzona w święty obrazek. Nic więc dziwnego, że czułam się wyróżniona, gdy ten ideał zwrócił uwagę na moją skromną osobę. Na początku było rewelacyjnie - były ciekawe wyjścia, rozmowy, komplementy. Cieszyłam się z jego awansów, on doceniał moje. Z czasem jednak czar prysł - wyszły na wierzch jego najgorsze wady takie jak egoizm, cynizm, próżniactwo i zarozumiałość. Okazało się, że człowiek, którego tak ubóstwiałam, to w rzeczywistości zakompleksiony człowieczek, który stale chce się dowartościowywać kosztem innych. Tak jak jego znajomi. Przeintelektualizowane grono buców, którzy z pogardą spoglądają na resztę ludzi. Dobrze, że w porę odeszłam. Do dziś nie wiem, co ja widziałam w tym gościu... Po tym rozczarowaniu będę jednak wybierać innych facetów. :/

Gość gość
Jestem skromnym rolnikiem morze mnie poznac chcesz?

Gość gość
Nie napisałam, że chcę kogoś poznać tutaj. Napisałam tylko po to, by przestrzec inne kobiety przed idealizowaniem drugiego człowieka. PS. Popracuj nad ortografią - może, a nie "morze".

Gość gość
Mój ex dokładnie taki sam był :D hehe

Gość gość
Jestem strasznie rozczarowana i chyba nieprędko się otworzę na nową znajomość. A już na pewno będę unikać facetów intelektualistów (o ile jeszcze dziś ten termin można jeszcze stosować), którzy ciągle odnoszą sukcesy. Nie chcę żyć w cieniu drugiej osoby...

Gość gość
Jestem skromnym rolnikiem morze mnie poznac chcesz? > no nie wiem, morze....

Gość gość
hej autorko, czy ten facet który Cie zranil byl osobą znaną?

Gość gość
" miałam go za ideał." "Imponował mi pod każdym względem," "byłam w niego zapatrzona w święty obrazek." "czułam się wyróżniona, gdy ten ideał zwrócił uwagę na moją skromną osobę" "człowiek, którego tak ubóstwiałam" dziewczyno:PPPP może miałaś jeszcze ołtarzyk tego bóstwa przy łożku:P do któregoś się modliła....co za laski

Gość gość
co sie dziwisz dziewczynie, jak sie zakochala

Gość intelektualista
A ty taka super, święta i ideał proszę Cię... dlaczego kobiety zawsze widzą tylko wady innych?!?

Gość gość
no wlaśnie:)

Gość gość
pozdrawiam mojego kochanego Pawelka