Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstrętna teściowa codziennie przychodzi do mnie i się pyta

Polecane posty

Gość gość

jak się czuje - jestem w 1 miesiącu ciąży- czy coś mi przynieść, czy może coś mi pomóc, itd... ja muszę odpoczywać a ona przychodzi i się pyta. Zamknęłam dzisiaj drzwi na klucz i udawałam ze spie. Poszla se do pracy suka

Gość gość
Wam młodym już się w doopie przewraca , pyta źle , nie zapyta jeszcze gorzej , to jakaś masakra. Skoro jesteś w ciąży to też będziesz teściową....i tak samo będzie cię traktowała synowa ew.zięć , wtedy zrozumiesz jak bardzo będzie ci przykro.

Gość gość
dobrze by bylo ,zebys jednak potrzebowala pomocy ,a wtedy tesciowa powinna cie olac glupi tlumoku.

Gość gość
zachowujesz sie jak moja przyszła szwagierka ;/ skończyła 21 lat zaszła w ciąże i ma pretensje jak teściowa odwiedza ją i szwagra, chociaż robi to bo się martwi, zawsze im coś przynosi i robi to z dobrego serca. Ale jak potrzeba było przy remoncie pomocy, ale jej czegoś braknie to dzwoni od razu do teściowej i jakoś jej nie przeszkadza, że ich odwiedza. Wstrętna księżniczka!

Gość gość
temat nieudana prowokacja

Gość gość
Powinna Cię kopnąć w d**ę i wcale nie przychodzić, skoro sie tak odpłacasz! żal, taka dobra kobieta chce ci pomóc, a ty jesteś okropna

Gość gość
Ale to akurat ty jesteś wredna suka... jak urodzisz bachora, to wtedy teściowa będzie dobra...

Gość gość
W pierwszym miesiącu ciąży i już teściowej powiedziałaś a po co ? A teraz zachowujesz się jak księżniczka , jeszcze się tak nie ciesz bo nie wiesz jak się życie potoczy , jak będzie przebiegać ciąża czy ją w ogóle donosisz.A może będziesz leżeć plackiem i czekać aż ci teściowa poda picie czy jedzenie albo poda basen. Więc się trochę opamiętaj i spuść z tonu bo los lubi figle płatać.

Gość gość
No właśnie...

Gość gość
może hormony CI buzują i wszystko Cię drażni, a może nie wiemy wszystkiego o Twojej teściowej i Cię drażniła już dawno, podedjrzewam że chce dobrze dla Ciebie, ale faktem jest że nigdy nie mowi się o ciązy w 1 miesiącu sama sie przekonałam bo powiedziałam teściowej a ta rozp... to na całą okolicę i zdziwiona była ze zwrocilismy jej z mężem uwagę. Ciąża musi sie dobrze rozwinąc, a poza tym jak Ciebie męczy w 1 miesiącu opieka od ludzi, to sobie wyobraź co będzie jak od kolejnych miesiecy coraz więcej ludzi będzie ci zadawac pytania jak się czujesz itp. nie każdemu to musi pasować i ja to rozumiem, każdy jest inny wolisz na siebie liczyć i nie panikować to było widzisz nic nie mówić.

Gość asdfuofhas
nie dziwie się, że cie to wku*** bo jak mnie sie pyta dziewczyna codziennie co w pracy, a ku*** codziennie jest to samo to mnie juz szlak bierze