Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakie studia mogę iść z takimi wynikami

Polecane posty

Gość gość

Język polski 36% Język niemiecki - 32 % Matematyka - 30 % Ustne po polak 35%, angielski 30% Ja zapisałam się na pedagogikę, prywatna uczelnia, nie wiem oprócz tego na jakie inne studia mogłabym się udać?

Gość gość
ale po co ci studia?Z wyników matury wynika ,że nie bardzo lubisz się uczyć

Gość gość
miał być ustny niemiec 30% a nie angielski :) jestem w stresie przez rodziców, zapisali mnie na prywatną uczelnię a ja nie chcę iść do pracy.

Gość gość
Daj sobie spokój ze studiami, idź do pracy- lepiej dla ciebie i dla tych ewentualnych uczniów, z którymi miałabyś pracować

Gość gość
nie chcialabym zeby moje dziecko uczyla potem taka osoba jak ty :D ale tak nawiasem zadając takie pytanie swiadczy o tym ze nie masz pasji, a studia bez pasji męczą... poza tym na studiach masz jeden egzamin w sesji czasem z takiej partii materialu z jakiego jest matura, zwykle jakies 4-5 egzaminów na ktore zwykle masz max 4 dni by sie nauczyc. A tobie sie nie chcialo nauczyc na mature....

Zazdroszczę ci, też chciałam iść na pedagogikę ale niestety mam jeszcze dwa egzaminy do zdania :( :( :( i wychodzi na to że na studia pójdę jak będę miała 25-26 lat, mam nadzieję że wtedy PFRON pokryje mi koszty nauki. Ja proponuje dla ciebie pedagogika opiekuńcza - możesz być szkolnym pedagogiem w szkole pedagogika specjalna - specjalizacja: resocjalizacja z pracą sądową

Gość gość
Właściwie to ja się cały ogólniak nie uczyłam. Szkołę skończyłam na dostatecznych. Np. nauczycielki z wosu, fizyki, historii, geografii powiedziały że jeśli ktoś nie chce dostać 4 lub 5 a wystarczy mu 3 to musi pokazać tylko zeszyt i tak ze wszystkich przedmiotów a maturę zdałam fuksem.

Gość gość
Ale może autorka jakoś na te oceny dopuszczające się wyuczy.

Gość gość
To cos kiepski ten ogólniak. U mnie jak ktos sie nie uczył to kiblował, a jesli sie uczyl to średnio dostawal 3 :p

Gość gość
Na studiach zaliczenie jest od 3.

Gość gość
no właśnie chciałam to napisać. Na studiach nie ma dopuszczających czyli nędzne słabizny nie mają co na studiach szukać

Gość gość
To był prywatny ogólniak, poza tym liczyły się tam też obecności. Jeśli ktoś miał frekwencje 100% i pokazał zeszyt dostał stopień wyżej, nie trzy a cztery. Poza tym moja znajoma powiedziała mi że studia na prywatnej uczelni bardzo łatwo skończyć, w dodatku pedagogikę.

Gość gość
Tak. Pedagogika to fabryka bezrobotnych. Zresztą twoje wyniki nie nadają się na studia.

Gość gość
ło jezu,broń nas Panie przed takimi pedagogami!!!

Gość gość
Wiem już jedno że szkoła średnie prywatna czy studia prywatne to nie jest wykształcenie średnie ani wyższe!

Szkoda że ja takiego szczęścia nie miałam autorko, byłoby więcej osób z wykształceniem wyższym licencjackim za trzy lata.

Gość error1
możesz iść na zarządzanie, takie lekkie studia. No chyba że przeraża cię odrobina matematyki tam. Najlepiej zrób jeden kierunek licencjat i idź od razu do pracy fizycznej :)