Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykanie się z kilkoma facetami

Polecane posty

Gość gość

Czy spotykanie się z kilkoma facetami jednocześnie to coś złego? Nie chodzi o jakieś bardziej zaawansowane związki tylko o poznawanie siebie i późniejszy ewentualny wybór.

Gość gość
To normalne ze uprawiqsz seks z wieloma facetami w tym samym czasie kazda tak z nas robi wiec wyluzuj.

Gość gośćana
he he to chore, potem zadnemu facetowi nie zawufasz.

Jeżeli nie jesteś z żadnym w związku to jest jak najbardziej OK :) Gorzej jak masz stałego partnera i spotykasz innych facetów,to wtedy nie widzę sensu tak robić.

Gość gość
1 krok od syfa

Gość gość
Dobrze robisz . Jesli masz wybor to czemu nie ! Ale jesli zastanawiasz ktorego wzoac to chyba zaden dla ciebie. Na ogol od razu sie wie kogo sie tak naprawde chce. Bo wtedy serce nie daje spokoju .

Gość gość
to nie jest uczciwe, skoro od początku taki numer robi to co będzie dalej? pójdziesz na całość raz z jednym raz z drugim?

Gość gość
Dajcie spokoj autorce to nie sredniowiecze by kobieta musiala byc wierna

Gość gość
ja się spotykam z dwoma, ale i tak żaden nie myśli poważnie o mnie więc jakoś nie mam wyrzutów sumienia, choć z początku miałam. Ale skoro żaden mi się nie oświadcza, to nie widzę sensu, żeby być wierną jednemu, który i tak ma cię w doopie, bo jak by kochał to już bym dawno była żoną, szczególnie, że obu znam od długiego czasu. I tak żaden facet nie doceni tego że jesteś dobra i wartościowa. Ja całe życie byłam uczciwa i co mam z tego? niedługo kończę 30, stara panna, wiele lat zmarnowanych na związki z facetami, którzy i tak mnie nie doceniali, choć byłam dobra, wierna, kochałam. Podczas gdy takie co puszczały się po dyskotekach z kim popadnie, robiły lody w kiblu, już dawno są szanowanymi żonami. Zresztą wystarczy poczytać fora z jakimi kobietami żenią się faceci, a tych dobrych nie doceniają, więc wydaje mi się, że nie warto być dobrą i wierną. Co innego jakbym miała męża, to bym wtedy tylko z nim była, ale męża nie mam więc trudno mówić o jakiejś zdradzie.

Gość gość
Jak kobieta daje bez zwiazku to nie licz na zareczyny

Gość gość
hehe śmieszny/a jesteś, byłam z chłopakiem 3 lata bez seksu a i tak mi się nie oświadczył. Ex prostytutki za mąż wychodzą, takie co miały sponsorów, więc nie ośmieszaj się.

Gość gość
Skoro bylas w zwiazku i nie dalas mu to jestes gorsza od puszczalskiej

Gość gość
Nie jestem w związku z nikim, raczej chciałabym być i stąd to pytanie. A chodziło mi o spotkania z facetami z portali randkowych. I tylko spotkania, nic więcej. Chodzi mi bardziej o to, że gdy z którymś coś zaiskrzy będę musiała się wycofać z innych znajomości a nie chciałabym być nie w porządku wobec nikogo.

Gość gość
idz juz lepiej do domu publicznego przynajmniej zarobisz

Gość gość
nie ma w tym nic złego, oczywiście, faceci chcieliby, żeby kobieta od pierwszego wejrzenia była im oddana na wieki, podczas gdy sami skaczą z kwiatka na kwiatek :o