Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybrał inną, boli, kto pocieszy....

Polecane posty

Gość gość

jeszcze chyba nigdy sie tak nie zawiodlam na nikim...................................... dałam mu szanse, bo urzekł mnie swoim charakterem, bo widziałam, że ja mu sie tez podobam, bo dbał o mnie............ ale dziewczyna do której podbijał a która miała go gdzies, nagle zrobiła się zazdrosna i poszłam w odstawkę. bo zazdrość to taki sygnał, że może jednak ma u niej szanse. Nie ma, wiem o tym. ona sie tylko bawi, ja bym go kochała

Gość nagranicy
Sranie w banie,kiedyś może byłoby mi Ciebie szkoda,teraz nie jest mi wcale...

Gość gość
aha, dodam jest że chłopak totalnie nie w moim typie, kiedyś bym nawet nie spojrzała na niego, ale postanowiłam odrzucic wszelkie wymagania co do wygladu i skupic sie na charakterze.....

Gość gość
dlaczego? ;( pierwszy raz dałam szanse facetowi który mi sie nie podobał wizualnie...

Gość nagranicy
Bo mam was k***a dosyć.Należę do płci brzydszej,mam niespełna 20 lat,i już jestem martwy za życia...Marzyłem o miłości,widocznie wymagałem od tego *****ego życia zbyt dużo.P********e się,wszystkie....

Gość gość
Moja rada-poważnie-sam to stosuję,bo nie mam lepseszego rozwiązania pewnego problemu---Jeśli kochasz puść wolno.Jeśli wróci jest twoje,Jeśli nie to znaczy że nigdy ie było.(

Gość gość
ja juz odpuscilam..... mysle ze ta dziewczyna tez go pusci.. kantem...... ale niestety swoją szansę u mnie zmarnował.......

Gość gość
Powodzenia następnym razem-polecam lekturkę pod tytułem-Mowa ciała,opanujesz ją,to nikt cię raczej nie oszuka.

Gość nagranicy
Kiedyś byłem pełen życie,a teraz?Szukam sobie trumny ew urny w necie. Tak ,k****,nie chciałem dużo wcale,tylko miłości,a na kogo trafiałem?Lepiej nie mówić nawet. Jesteście z******te,zakochujecie się w szmaciarzach,którzy wami gardzą...taka jest prawda. I tak zgadzam się,jestem *****ym frustratem...... Ten ****** frustrat chciał w życiu tylko jednego....

Gość gość
a co do tego ma mowa ciała?

Gość gość
No tak ,mogę cię zrozumieć-też w pewnym stopniu jestem frustratem.Ale do cholery --dlaczego ONA się mnie boi,lęka ???

Gość gość
to jednak odgapiłeś ode mnie ta urnę?

Gość gość
Mowa ciała=wiedza !!!,poczytaj w necie.

Gość nagranicy
tak...

Gość gość
Stary, jaka miłość? Jedyne co kobiety w nas kochają to pełny portfel. Do tego po ślubiewwkręci cie w dzieciaka i nawet sobie nie podupczysz później. Uwierz, z doświadczeniapporównawczego Ci powiem że lepiej i dalej zajedziesz na samotnym życiu ze sprzataczką, jedzeniem w restauracjach i podrywanie panienek na jedną noc.

Gość gość
no tak wy tacy jestescie biedni..... facet o ktorym pisze nie jest ani dobrze zbudowany, ani przystojny, ani bogaty, mimo to dalam mu szanse, spodobal mi sie i co? olał mnie dla laski ktora i tak ma go w d***e.

Gość gość
W kwestii finansowej -owszem !!!

Gość gość
a ile on ma lat?

Gość nagranicy
Nie powiem,przemyślę to,bo na to,o czym marzyłem nie ma co liczyć,więc może i lepiej stary będzie tak jak Ty mówisz....Zdrowszy psychicznie będę...

Gość gość
Ja za szczerość płacę do dzisiaj.

Gość gość
25

Gość gość
Ja sobie wziełam biedaka, bo byłam zakochana i co? wielkie g...o , miłość przeminęła a ja się męczę wiążąc ledwo co koniec z końcem. Nie ma co patrzeć na miłość tylko na portfel a dlaczego by nie? Dodam, że ja też pracuję, coby nie było, że żeruję na mężu.

Gość gość
nie ma juz na tym swiecie wartosciowych facetow? ;(

Gość nagranicy
Ja byłem wartościowy,dopóki nie znalazłem się na skraju wykończenia nerwowego ....

Gość nagranicy
I vice versa,czy istnieją wartościowe kobiety?Nigdy takiej nie spotkałem....