Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowka

czy ciaza w 22 dniu cyklu jest w ogole mozliwa

Polecane posty

Gość czerwcowka

Moja sytuacja wyglada tak. Bylo to w 22 dniu cyklu, w ogole wuykluczylam ze jest mozliwosc ciazy przy moich cyklach 26-18 dniowych. Chyba na palcach jednej reki moglabym policzyc jak zdarzylo mi sie miec cykl dluzszy o pare dni. Teraz 3 dzien opoznienia okresu, ale w sumie dopiero 9 dni od tego dnia. Test dzisiaj rano negatywny. Ale czy nie za wczesnie? Objawy: to co zauwazylam bardzo szybko to pragnienie picia wody , ja ktora sie z tym zawsze ociaga, tutaj nagle sama zaczelam duzo jej pic, do tego dochodzi zemczenie, ziewam w cigu dnia, no i wlasciwie od okolo tygodnia zbiera mi sie na @ i jakos nie przychodzi. Codzinnie mysle ze to juz dzisiaj dostane @ bo mam typowe objawy na nia, ale nie ma. czasem nawet czuje jakby cos juz mi lecialo ale sprawdzam i nic. Sluzu zadengo nie mam tez ani bialego ani zadnego innego przynajmniej na zewnatrz. Pytanie 1. Czy w ogole mozliwa jest ciaza w 22 dniu cyklu 2. Kiedy w takim razie test moze pokazac prawidlowy wynik. Nie ukrywam ze teraz jak zaczelam o tym myslec to bardzo bym chciala tej ciazy, no ale te objawy na okres sprawiaja ze nie chce sobie robic nie potzrebnej nadziei. Co sadzicie?

Gość czerwcowka
przepraszam oczywiscie wdarl sie blad w moi=j pierwszy opis; cykle mam zwykle 26-28 dniowe

Gość gośćmalutkaaaaa
Wiesz co jestem w identycznej sytuacji, z tym że mam krotkie cykle 23-24 dni. Okres spóżnia mi się tydzień. W dniu spodziewanej miesiączki kochaliśmy się, bolał mnie brzuch jak na okres, a okresu nei ma nadal. Bylam ostatnio przeziębiona, ale żeby az tak się pokręciło wszystko. Z testem czekam tydzien.

Gość gośćmalutkaaaaaa
zrób sobie test z krwi i będziesz wiedziała

Gość gość
ale to ile masz opoznienia teraz . MNie juz jakby od tygodnia zapowiada sie na @ i nic ...

Gość czerwcowka
testu nie zrobie tutaj tak szybko miezkam w uk, tutaj nie daja testow tak szybko.,

Gość czerwcowka
ja juz tez od tygodnia mam sympotmy na @ i tez nic. Opoznienie 3 dni jesli brac pod uwage cykl 28 dni

Gość czerwcowka
zastanawia mnie to uczucie pragnienia. Ciezko mnie bylo zmusic do picia wody, i wiem ze mialam niedowodniony organizm. I teraz nagle sama siegam po wopde bo inaczej mnie suszy ....czy komus tez sie tak zdarzylo na poczatku ciazu?

Gość gościnka3
Moje cykle zazwyczaj 28-30dniowe a córkę poczęliśmy 26 dnia cyklu. Prawie dwa miesiące uważałam,że mam zaburzenia hormonalne bo przecież w 26 dniu cyklu w ciąże się nie zachodzi :D Dziś już wiem,że można zajść.

Gość gość
w ciążę można zajść w każdym dniu cyklu

Gość gość
a jakie mialas objawy i kiedy wyszedl pozytywny test

Gość czerwcowka
@ nadal ani widu ani slychu, tylko brzuch boli jakby miala przyjsc najwieksza @ jakakiedykolwiek mialam ...

Gość czerwcowka
No i wszystko jasne. Takie mialam bole brzucha , ze musialam sie polozyc, w koncu jak lezalam minely, ale jak poszlam do kibelka to niestety @, tzn troche, ale taka bardzo jasna rozowa . Na razie troszczeke ale sie pewnie rozpedzi. A teraz jak reka odjal, nawet brzuch juz tak nie boli . A wiec ten cykl trwal 31 dni. Bardzo chcialam dzidziusia choc zblizenie bylo w 22 dniu i raczej nie spodziewalam sie ciazy, nie planowalam. Widocznie tak ma byc. Ale przykro mi i szkoda bo niektore sympotmy wskazywaly tak ze czulam sie prawie w 99% pewna. Dlatego bezsensu sie jest nakrecac. Zycze pozostalym dziewczetom powodzenia Moze komus sie przyda ten post kiedys i jego zakoneczenie :)