Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żywotość plemników

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam następujący problem: Kocham się z moim chłopakiem dość często. Kilka razy było tak, że odbyliśmy stosunek wieczorem a potem na drugi dzień rano bez zabezpieczenia, stosujemy stosunek przerywany, wiem że to zła metoda zabezpieczenia lecz zawsze bardzo uważamy i na pewno nigdy nic nie dostało się do mojej pochwy. Jednak martwię się, że rano gdy się kochaliśmy mogły zostać jeszcze plemniki na jego penisie z poprzedniego stosunku. Okres mam nieregularny, spóźnia mi się teraz 8 dni, dodam że kilka dni temu byłam przeziębiona, być może to jest przyczyną. Czy możliwe, że plemniki mogły przeżyć całą noc na suchym członku? Za każdym razem sperma jest wycierana chusteczkami. Proszę o odpowiedź.

Gość gość
Bardzo proszę o odpowiedź

Gość gość
Na skórze członka to nie przeżyły tyle godzin, ale jeśli sperma została w cewce moczowej to spokojnie mogła przeżyć do kolejnego stosunku i wypłynąć przed wytryskiem. Oczywiście o ile facet się nie wysikał. Nieregularny cykl czyli jak długi? Plus minus.

Gość gość
W twojej głowie brak jest mózgu myslisz tylko piza

Gość gość
w sprzyjajacych warunkach w pochwie kobiety plemniki moga przezyc 3 dni!!!! a gdzies czytalam ze nawet 7 dni

Gość gość
zrob test ciazowy- gratuluje bedziesz mamusia w lutym na walentynki ale sluuuodko :D

Gość gość
3 miesiące temu spóźnił mi się nawet 2 tygodnie okres. Jest nieregularny, zwykle potrafi się spóźniać do 5 dni...Chodzi mi czy na skórze mogłyby przetrwać przez noc. m

Gość gość 555
a w cewce chyba też raczej by tyle nie przezyły...