voulez 0 Napisano Lipiec 1, 2014 Witajcie . Mój cykl trwa ok 35 dni, kochałam się z chłopakiem w dzień, w którym miał wystąpić okres, skończył we mnie. Okres spóźnia mi się 5 dzień, obserwuję szyjkę i raz jest wysoko, za chwilę jest nisko. czy mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2014 Oczywiście, że możesz. Ja ci tego nie zabraniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2014 ludzkosc juz dawno wymyslila antykoncepcje, a jak ktos nie umie z niej korzystac, to potem zaklada durne tematy na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voulez 0 Napisano Lipiec 1, 2014 dzięki, nie o taką odpowiedź mi chodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2014 Możliwe. Jeśli okres się nie pojawi to po 2 tyg. zrób test. Nie rozumiem czemu pozwoliłaś na to a teraz panikujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voulez 0 Napisano Lipiec 1, 2014 skończył we mnie bo pękła gumka, zorientowaliśmy się już po fakcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia543 0 Napisano Lipiec 1, 2014 Dokładnie:) zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voulez 0 Napisano Lipiec 2, 2014 test wyszedł negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2014 Kiedy robiony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voulez 0 Napisano Lipiec 2, 2014 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2014 Autorko nie jesteś w ciąży. Idioci się nie powinni rozmnażać. Kiedy robiony to nie było pytanie o to jaki czas temu tylko jaki czas po stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voulez 0 Napisano Lipiec 2, 2014 6 dni po stosunku, skoro pisałam że uprawiałam sex w dzień miesiączki a spóźnia mi się 5 dzień a post dodałam wczoraj czyli 6 dzień, logiczne, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2014 Aaaa, to jeszcze ci, których prosisz o radę mają dokonać obliczeń bo Tobie się nie chce odpowiedzieć wprost na banalnie proste pytanie? Spadaj cwaniaro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voulez 0 Napisano Lipiec 2, 2014 jest wyraźnie napisane ile spóźnia mi się okres i data dodania postu , jak nie umiesz czytać zapraszam do szkoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2014 Za to Ty potrafisz :D Zwłaszcza informacje o tym kiedy powinien być robiony test ciążowy. Jesteś za głupia na seks, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach