Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cajen

Rekrutacja na studia

Polecane posty

Gość cajen

Wybieram się w tym roku na studia. Założyłam już konto w Systemie Internetowej Rekrutacji Politechniki Białostockiej. Wpłaciłam też wpisowe, bo rejestracja miała trwać do dzisiaj. Mam na oku także inną szkołę wyższą, gdzie rejestracja ma trwać do 25 lipca. Ogłoszenie listy przyjętych w Białymstoku ma być już 10 lipca. Czy w takim wypadku mogę zaczekać na wyniki z Białegostoku i opłacić drugie wpisowe dopiero wtedy, gdybym nie dostała się na PB? Może i głupie pytanie, ale wolę się upewnić, bo trochę za pięknie mi to wygląda ;)

Gość gość
moze idz do przedszkola sie pani przedszkolanki zapytaj? zamienilos sie z gownem na rozum to lepiej nie idz na studia bo to nie jest dla debili... jak nie umiesz szukac tego typu informacji w odpowiednich miejsacach to w sluzbie sprzatania miasta ci kariery nie wroze

Gość cajen
Znam wszystkie terminy, także informacji szukać umiem. Po prostu wolę się upewnić, czy niczego nie schrzanię w ten sposób, nie prosiłam o ocenę mojej osoby ;) ale skoro już, to Tobie też niczego dobrego nie wróżę z takim wrogim nastawieniem do ludzi. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia na ten temat, to proszę się nie wypowiadaj ;)

Gość gość
spoko widze ze znasz terminy, ale nadal wiart w mozgu... nie potrafisz ich zrozumie czy z czym masz problem? myslenie przyczynowo skutowke, laczenie faktow? wez telefon i zadzwon do dziekanatu, zrobisz z siebie debilke ale zrozumiesz ze powinnas do lopaty isc a nie na studia, skoro masz trudnosci ze zrozumieniem i przetworzeniem informacji ktore pozyskalas

Gość cajen
Ale nie można grzecznie potwierdzić, że tak, mogę zrobić tak jak planowałam i poczekać z ostatnimi opłatami? Najlepiej obrzucać innych błotem po ocenie jednego postu. Trochę więcej wyrozumiałości i przyjaznego nastawienia, bo nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi ;)