Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe zeby

Polecane posty

Gość gość

podstawowe koszty życia...: - wynajem mieszkania typu 1 bedroom - rachunki i opłaty (woda, gaz, prąd, council tax, abonament tv, kablówka, internet, 2 telefony) - jedzenie i chemia (bez szaleństw, ale i bez głodowania) - dojazdy do pracy ...na 2 osoby w Londynie wynosiły 2400-2500 f mc Bez innych wydatków typu ubrania, buty, kosmetyki, przyjemności, wyjścia, wakacje, edukacja, leki, nieplanowane wydatki itd.itp.

Gość gość
Mieszkałam w UK w Bath dwa lata...jakieś 5 lat temu....tam na pewno nie były takie koszty. W Londynie...moze, jeśli ktoś wynajmuje mieszkanie w jakiejś super okolicy...

Gość gość
tylko 1 bedroom na dwie osoby?

Gość gość
Super okolicy??? :D Np.na Stratford 1 bed kosztuje minimum 1000 f mc, z wszystkimi rachunkami już masz 1300-1400 f mc. A to żadna super okolica... W 'super' dzielnicy za 1 bed płacisz 1500-2000 za sam czynsz ! Bilet to ok.140 do nawet 200 f mc za osobę, już masz 300-400 f

Gość gość
Co za zdziwienie? A po co 2 osobom (bez dzieci) większe mieszkanie niż 1 bed? 1 bed to i tak dobrze, sporo par mieszka w pokoju zaledwie...

Gość gość
Mozna i wiecej...zależy ile sie ma kasy

Gość gość
Jedziecie do jednego z najdroższych miast świata i się dziwicie, ze drogo...

Gość gość
@dziś to wiesz Bath, a Londyn... 5 lat temu, a dziś...

Gość gość
Przy dzisiejszych cenach lekko

Gość gość
U nas tyle 'idzie' na czynsz, jedzenie, rachunki, chemie, utrzymanie samochodu, mój bilet i ubezpieczenia, a wiec same podstawy, nie mówiąc o reszcie. W willi nie mieszkamy i nie jemy jak słonie

Gość gość
utrzymanie samochodu, mój bilet ... mezulek do pracy fura a ty czepiasz sie klamki autobusowej ?

Gość gość
A w czym problem? Utrzymanie dwóch samochodów to dopiero koszta, zreszta po co nam dwa? Dla szpanu. Ja tam problemu nie widzę. Tutaj większość ludzi korzysta z komunikacji miejskiej.

Gość gość
Zle zrozimialas Mezulo nie zhanbi sie jazda autobusem a ty nie przesiadziesz do auta ?