Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćona26

problem z seksem!!!

Polecane posty

Gość gośćona26

spotykam sie z chlopakiem 6 miesiecy niedawno zaczelismy uprawiac seks jest jeden problem widujemy sie tylko w weekendy bo tak nam pozwala praca niestety, Ja moglabym sie kochac non stop niestety moj luby nie jemu wystarcza raz na weekend baa dwa razy a mi nie co o tym sadzic??? czy ja jestem jakas nienormalna??

Gość gość
po prostu masz slabego faceta... powiedz jeszcze ze konczy szybko, nie dba o Twoja przyjemnosc, nie robi minety i nie dochodzisz przy nim

Gość gośćona26
nie no jak juz przyjdzie co do czego to sie stara jak moze ijest kilka razy wieczorem i rano ale to jest raz na weekend :( co sily nie ma ? ochoty? dodam ze jest mlodszy ode mnie ma 24 no to sorry.....

Gość gość
zmien faceta jak ci nie pasuje

Gość gośćona26
ta zmien faceta.... prosze... kocham tego nie wiem jak mam mu to powiedziec ze chce czesciej.... :(

Normalnie... Masz większe potrzeby niż on już teraz. Później będziesz jeszcze bardziej tego potrzebować, on niestety coraz mniej. Wg mnie to związek bez przyszłości, chyba że sobie część potrzeb zabawką na baterie zaspokoisz... :o Jak dla mnie, to lipa... 🖐️

Gość gośćona26
no to zakupie chyba zabawke :D eh te chlopy do niczego.... :P

Gość gość
sama jestes do niczego, jestes z jakims lamusem ktory nawet Cie nie chce ****** i masz pretensje do facetow? znajdz sobie faceta ktory Ci odpowiada albo przyznaj sie przed swiatem ze Cie nie stac na to zeby takiego soba zainteresowac

Gość gość
oo jakis desperat sie odezwal :D witamy na kafe prawiku :P