Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siłownia

Polecane posty

Gość gość

witam mam 20lat od dzisiaj postanowiłem ćwiczyć na siłowni chce chodzic codziennie plus bieganie i basen tyle że jest jeden problem mam wzrost 186-187cm i wagę 73 góra 75kg :o i teraz jak ćwiczyć jak jestem tak chudy :/ wzrost wagi nie wchodzi w grę waze tyle od 3lat i nie idzie przytyc ... Macie jakieś porady lub pomysły może jakiś plan treningów?

Gość gość
pierwszy miesiąc trening FBW a potem mozesz poszukać jakiś planów treningowych dla początkujących, musisz jeść NAPRAWDĘ dużo, skoro nie potrafisz przytyć to pewnie jesteś ekotomorfikiem, i musisz jeść przynajmniej 3000 kcal dziennie żeby coś się ruszyło :D nie oczekuj jakichś mega rezultatów szybko, ale trzymanie się planu treningowego i pilnowanie michy przyniesie Ci osiągnięcie takich rezultatów jakie tylko sobie założysz :D powodzonka! :D

Gość gość
dziękuje za odp :) wiem wiem że efekty nie będą widoczne od zaraz muszę poczytać o tym treningu FBW ale jeszcze raz dzięki za odp Pozdrawiam!

Gość gość
a dodatkowo suplementy! pomogą ;) skontaktuj się z tym sklepem supplements-center.com to ci pomogą coś wybrać :)

Gość gość
Z własnego doświadczenia napisze Ci żebyś nie obzeral się, rozciągniesz tylko żołądek. Jedz często co 1 do 2 mniejsze posiłki, ja tak w 3m zrobiłem 15 kg