Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Totalitarny przymus tyrania na ZUS

Polecane posty

Gość gość

Każdy komuch który zmusza mnie pod przymusem do płacenia ZUS jest bandytą, złodziejem i pasożytem żyjącym za moje pieniądze. Co miesiąc idzie na tą bankrutującą organizacje przestępczą z mojej wypłaty ponad 1000 złoty.

Gość gość
fakt faktem że źle wydają tam kasę i prawdopodobnie korupcja tam szaleje ale zus jest potrzebny oczywiście przydała by się modernizacja

Gość gość
wydajesz 1000 miesięcznie a dostaniesz emerytury 500zł...

Gość gość
Nie lubie ZUSu ale nie ma przymusu pracowania w firmie, ktora cie ubezpiecza, wiec nie pieprz bzdur.

Gość gość
Do państwowej Piramidy Finansowej zwanej dla niepoznaki ZUS każdy z nas należy z automatu przymusowo nie podpisując żadnej dobrowolnej zgody na przynależność. Żaden normalny w pełni zdrowy psychicznie człowiek nigdy nie podpisałby dobrowolnie umowy z tą instytucją brzmiącą tak: "Ty nam płać przez 40 lat co miesiąc 1000 złoty, a my kiedyś, nie wiadomo kiedy, będziemy ci coś tam płacili." Kpina w żywe oczy z ludzi.

Gość gość
na dodatek to "coś" po 40-45 latach płacenia składek może mieć wartość dzisiejszych 4 stówek :(

Gość gość
Nie ma co ukrywać, ZUS jest instytucją pasożytniczą funkcjonującą dzięki naiwności obywateli. Kroi każdego podatnika na setki tysięcy w zamian obieca przyszłemu emerytowi śmieszne grosze i śmietnik do wyboru. Wspieraj ZUS czynem, umieraj przed terminem :)