Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie w uk kogos

Polecane posty

Gość gość

Kto nie ma ukończonych studiów, a mimo to ma niezłą prace i godne zarobki? I czym się te osoby zajmują ?

Gość gość
Nie.

Gość gość
ja znam - kierowcy tirów! Miejsce: Całe UK Firma Expert Driver Ltd. poszukuje kierowcow z kat. C+E na terenie wschodniego Londynu (Dartford, Northfleet, Thurrock). Start natychmiastowy. Zarobki 140£/dzien. Firma gwarantuje prace w systemie 4on/4off z mozliwoscia przedluzenia do 5-6 dni pracy na tydzien. Kierowca powinien posiadac min. 1 rok doswiadczenia, umiec porozumiec sie przynajmniej w stopniu komunikatywnym, karte tacho. Kazdy kierowca dostaje ubranie+buty. Jezeli jestes zaiteresowany dolaczyc do naszego grona kierowcow-zadzwon a udzielimy ci wszelkich niezbednych informacji. Tracy Dorken tel : 07508994427, email : Tracy..Dorken@Expertgroupukltd..co.uk Przy kontakcie z pracodawcą powołaj się na serwis Poloniusz.pl - dziękujemy!

Gość gość
Tak Jedna znajoma jest makijażystka w MAC w Londynie Druga pracuje jako księgowa po kursach Faceci jako kierowcy, budowlańcy, hydraulicy

Gość gość
Tak, znam wiele takich osob. W UK trzeba miec talent, gadane i duzo samozaparcia. Tacy zarabiaja wiecej niz wielu tych po studiach.

Gość gość
A czym np.sie zajmują ?

Gość gość
Warto sprawdzić ofertę polskiego biura na http://financialrepublic.co.uk/. Można u nich załatwić w zasadzie wszystko. Ja rejestrowałem firmę na Wyspach rok temu i to była najlepsza decyzja jaką mogłem podjąć. Wbrew pozorom prowadzenie rozliczeń i tak dalej nie jest super trudne, a jeśli ma się jeszcze dobrego księgowego to już w ogole wszystko idzie jak spłatka.