Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra91

Jak się ubierać elegancko?

Polecane posty

Gość Aleksandra91

Chciałabym zacząć się ubierać bardziej elegancko. Mam szafę pełną ciuchów, ale kiedy mam w planach jakieś wyjście nigdy nie mam w co się ubrać...(Która z nas nie ma tego problemu?) Mam kilka fajnych rzeczy, ale zwykle nic do niczego nie pasuje. Mam zamiar wymienić część garderoby. Jakie rzeczy powinnam kupić, które są klasyczne, pasują wymiennie do wszystkiego, nadają się na różne okazje i każda kobieta powinna je mieć? Podajcie wasze propozycje :)

Gość gość
Podstawa to proste fasony i dobre gatunkowo materiały. Jeden podstawowy kolor np czerń lub granat plus biel i dwa, trzy kolory , w których jest ci do twarzy. Jeżeli masz w szafie klasyczne jeansy, proste spodnie, spódnicę,marynarkę,cienki kardigan, elegancką koszulę i kilka topów z krótkim rękawem raczej gładkich, albo w bardzo dyskretny dwukolorowy wzór możesz stworzyć kilkanaście eleganckich zestawów.

Gość klimaas
ja lubię czarne i granatowe ciuchy, sukienki, dobrze uszyte spodnie i solidne materiały, nie jakiś poliester,a do tego zawsze czerwony manicure, uwielbiam to dla mnie taka klasyka, najbardziej lubię lakiery z astora do tego celu, ale często zmieniam też czerwień po prostu na frencza

Gość gość
Latem nosimy jasne kolory . Najefektowniej wyglądają połączenia bieli z granatem . Klasyka to także spodnie, spódnice, sukienki,sweterki, marynarki, buty w różnych odcieniach beżu, szarości i błękitu jako podstawa stroju. Do nich możemy dobrać wiele ciekawych dodatków w innych kolorach, by ożywić całość.