Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simonka1990

Doradźcie mi czy się odchudzać czy nie

Polecane posty

Gość Simonka1990

Witam serdecznie.. Bardzo proszę o opinię czy mam sie odchudzać czy nie.. Teraz słyszy się różne opinie, że niby spora grupa facetów lubi okręglejsze osoby.. ale nie wiem na ile w tym prawdy a na ile poprawiają sobie w ten sposób humor bardzo otyłe osoby. Dlatego proszę Was, a zwłaszcza facetów o radę. Mam 174 wzrostu, ważę 71 kg.. ogólnie mam dość proporcjonalną figurę klepsydry, biust 85E , nie mam odstającego brzucha, te kilogramy poszły mi biust i w pupę ale wiadomo, dosyć jest to wszystko proporcjonalne jak się na to patrzy .. ale przy 71 kg jest się jednak mimo że "klepsydrą" to dosyć potężną.. niby wg. wskaźnika BMI moja waga jest w normie, ale nie wiem ile warte są te wskaźniki. Doradźcie mi proszę co robić.. widzę, że faceci jako tako się za mną oglądają ale jednak chciałabym, mieć dużo większe powodzenie. Wiem, że wygląd nie powinien mieć żadnego znaczenia, że to charakter powinien się liczyć ale niestety taka jest męska natura, że przede wszystkim najpierw patrzą na wygląd a poźniej na resztę. pozdrawiam i prosze o MĄDRE komentarze

Gość facet lubiący zgrabne kobiety
Wskaźnik BMI nie jest miarodajny, bo ktoś może mieć więcej kości i mięśni i wykraczać ponad normę, mimo, że tak na prawdę nie ma nadwagi, a ktoś inny mieścić się w normie, ale być ciężko otłuszczonym. Sprawa względna. Pytanie jaką masz budowę, jaki % tkanki tłuszczowej i ile się ruszasz. Może Tobie wystarczy zadbanie o bardziej wysportowaną sylwetkę bez drastycznej zmiany wagi ciała?