Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka MODLITWA dla osoby zagubionej i zrezygniowanej?

Polecane posty

Gość gość

Jestem już u kresu sił, nic mi sie nie chce, w niczym nie widzę sensu. Nie potrafię zawlczyc o lepszy zwiazek wiec tkwie w moim zwiazku bo wydaje mi sie ze nic lepszego mnie nie czeka, praca od lat ta sama za marne pieniądze bo boję się ze nie poradzę sobie w innej.Brakuje mi wiary w siebie , swoje mozliwosci, nie akceptuję siebie. Chodzę do psychologa, afirmuję ale póki co małe sa postepy.

Gość gość
Koronka do Miłosierdzia Bożego, zawsze mi pomaga

Gość gość
A mnie do Anioła Stróża. Też zawsze pomaga. Bardzo polecam.

Gość gość
Nowenna do Matki Boskiej nieustającej pomocy

Gość autorka12
Ale jak nalezy się modlić? Czy tylko czytam dana modlitwe czy dodaję cos od siebie? Szczerze mówiąc właściwie nigdy się nie modliłam, chodzę do kościoła ale nigdy nie prosiłam Boga o wstawiennictwo i pomoc.

Gość gość
Koronkę odprawia się na różańcu ale niekoniecznie, skup się na modlitwie, proś o łaski własnymi słowami, taka szczera modlitwa

Gość drugaszansa

Różaniec, dla osoby początkującej Nowenna do Matki Bożej Rozwiązującej Węzły, trwa 9 dni i codziennie odmawia się jedną część różanca + specjalna modlitwa. Możesz tez wysłać swoją intencję siostrom klauzurowym, aby pomodliły się za Ciebie- tutaj wypada złożyc jakis datek dla sióstr choćby symboliczny. Jeżeli czujesz się na silach to Nowenna Pompejańska, czyli 3 części rozanca przez 54 dni. Poczytaj sobie w Internecie świadectwa osob, którym pomogło.