Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona 123

Mój 15 letni syn się masturbuje!

Polecane posty

Gość przerażona 123
To wyżej to podszyw. Widzę że nie uzyskam pomocy. Teraz możecie się śmiać, ciekawe co będziecie mówić gdy traficie do piekła. Ja nie dam skusić się szatanowi.

Gość gość
Będziecie smażyć się w piekle

Gość gość
ale myslisz, ze jestes bez grzechu? nie plotkujesz? oddajesz biednym wszystko, co zarobisz? czy tylko w sprawach seksu jestes powsciagliwa, a reszta twojej dobroci i moralnosci lezy i kwiczy?

Gość gość
A jak mezowi robilas loda to nie balas sie piekla ?

Gość przerażona 123
Ja nigdy nie robiłam takich obrzydliwych rzeczy.

Gość gość
ale opowiedz o innych aspektach swojej moralnosci, a nie tylko o tym, ze jestes cnotliwa w sprawach seksu, chce wiedziec, co takiego dobrego robisz, ze na pewno ty do piekla nie trafisz, podziel sie ta wiedza z bliznimi

Gość mama Aurelia
przerażona 123 może byśmy się spotkały, skleiły cip/ka/mi, co myślisz? 👄

Gość przerażona 123
Nie dziękuję, wolę już synowi ulżyć :-O

Gość przerażona 123
Ja mężowi nie robie takich obrzydliwych rzeczy. Mąż zresztą nie nalega odkąd go przyłapałam na strasznym świństwie. Kiedys jak wrócił z połowu - przyłapalam go jak wsuwał sterczącego penisa w otwór gębowy szczupaka :classic_cool:

Gość przerażona 123
Ten wyżej to podszyw, oczywiście ten ze szczupakiem. A z Amelią się nie spotkam na pewno, to jakaś patologia zboczona! :-O

Gość przerażona 123
Aurelią... tfu tfu tfu! Obrzydliwa! Lepiej mi powiedzcie czy ręką pod kocem, czy syn się zgodzi na coś takiego? :-O

Gość gość
Katolicy uważają, że to grzech Jestem chrześcijaninem, nie katolikiem, i opieram się głownie na biblii, i moim zdaniem to nie jest grzech. Chormony w tym wieku, dają po sobie znaki, i to duże. Czy któryś z was zacytuje mi biblię, słowami, zabraniającymi masturbację? Moim zdaniem powinnaś zostawić syna w spokoju, o ile ni wali przy obiedzie.

Gość gość
zdrowy chlopak , co chcesz kobito? napchac muglowe bzdetamio grzechu i poczuciem winy ? zrazic do dexui wlasnego ciala ?

Gość gość
Aurelia, jak nie robi tego w łóżku przed spaniem, to robi to w szkolnym kiblu i z tego powodu spóźnia się na lekcje tłumacząc nauczycielce, że ma problemy żołądkowe. Z tego co mi wiadomo, jednym sposobem na powstrzymanie od masturbacji jest obrzezanie. Tylko, że nasz program szkolny nie jest przystosowany do kształcenia chłopców, którym sperma uciska na mózg, więc muszą się spuszczać by mieć pozytywne efekty edukacyjne.

Gość gość
Egoistyczne i pozbawione miłości jest odmawianie współżycia małżonkowi w imię zbawienia. Mężczyzna jest tak zbudowany, że musi się spuścić od czasu do czasu. Zwykle ten czas jest krótszy niż dłuższy. I co on, biedy ma zrobić jak kobieta bez przerwy przesiaduje pod konfesjonałem, by księdzu-zbereźnikowi-koniobijcy-pedofilowi dostarczać podniet?

Gość Pleiades
Przerażona123. Ja bym na miejscu męża Cię wyruchał a potem wyciągnął i wsadził takiego zmieszanego z Twoimi sokami i spermą kutasa prosto w usta. Myślę że od tego czasu byś się nauczyła :P

Gość gość
Naprawdę można być taka idiotka jak autorka? Nieeeeeee..ona musi udawać.

Gość Gość
Dnia 2.07.2014 o 15:10, Gość mama Aurelia napisał:

Zapomniałam dodać że jestem 76 letnią starą panną - katechetką z liceum katolickiego w Ciechocinku. Pozdrawiam:)

Na innym forum podawałaś się za lesbijkę w wieku około 35 lat. Kłamczucha!!

Gość renia

to nic dziwnego moja córka od 16 roku stosuje antykoncepcję i legalnie uprawia seks za naszą wiedzą

Gość goszc
7 godzin temu, Gość renia napisał:

to nic dziwnego moja córka od 16 roku stosuje antykoncepcję i legalnie uprawia seks za naszą wiedzą

a jej seksy w wieku 13lat bez waszej wiedzy?

Gość mężczyzna ojciec
23 godziny temu, Gość goszc napisał:

a jej seksy w wieku 13lat bez waszej wiedzy?

Nasza córka masturbuje się od 17 roku. Ma zwyczajne napięcie seksualne i zwyczajnie je rozładowuje. Co dałyby mam jakieś wymówki, tylko upokarzanie. Uczy się dobrze, ma też inne pozytywne zainteresowania. Dlaczego ciągłe napięcie seksualne miałoby odciągać jej zainteresowanie od wszystkiego innego?

Gość Podszyw
1 godzinę temu, Gość mężczyzna ojciec napisał:

Nasza córka masturbuje się od 17 roku. 

Ty wiesz, że od 17 roku życia, w rzeczywistości dużo wcześniej ale to bez znaczenia, już przedszkolaki potrafią się masturbować (w miarę swoich możliwości). Ciekawe skąd wiesz, że od tego akurat wieku, ona była niedyskretna czy Ty?

Na marginesie autorka tematu powinna i jej podobne powinna korzystać z pomocy specjalisty - psychologa, ma ze sobą poważny problem. Ona, nie syn.