Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serduszko1194

Co to może być ? :(

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie ! Od 3 dni czuję kłucie w podbrzuszu, boku, pod łopatkami i piersiach. Stresuję się ponieważ 4 tygodnie temu kochałam się z moim chłopakiem i był to stosunek przerwany. Dodam że miałam wtedy dni niepłodne a po 2 dniach dostałam okres który trwał jak zawsze 4 dni. Teraz został mi tydzień do okresu ale bardzo się stresuję co to może być. Pogoda na zewnątrz nie rozpieszcza, tydzień temu miałam grypę żołądkową, a w mojej rodzinie kilka osób też czuło kłucie w mięśniach. Mnie niepokoi to kłucie w podbrzuszu i piersiach. Czytałam że mogą to być nerwobóle przez to że się zestresowałam mocno + cierpię na nerwice. Co robić ? :(((

Gość gość
spokojnie, ciąża na pewno nie jest. kochałaś się przed okresem i w dodatku przerwaliście. wtedy są dni niepłodne, szanse na ciąże zerowe.to na pewno przez pogodę i stres. spokojnie czekaj, okres przyjdzie

Gość gość
Nie słuchaj tej kretynki, wygląda na to że jesteś chyba w ciąży... nawet na pewno :-O

Gość gość
gościu, debilką to jesteś tylko Ty. jak w takiej sytuacji autorka ma być w ciąży? sama w ciąży już raz byłam i wiem kiedy w nią się zachodzi, więc nie podskakuj. dni płodne zaczynają się zaraz po okresie i wtedy trzeba szczególnie uważać a autorka kochała się przed okresem, w dni niepłodne. autorko, poczekaj cierpliwie na okres, jeśli będzie się spóźniał to wtedy ewentualnie wykonaj test. po drugie nie ma czegoś takiego jak okres w ciąży, jeżeli się pojawia to ciąża jest wykluczona. i tak tak, krwawienia w ciąży mogą wystąpić ale tylko u kobiet, które już rodziły

Gość gość
Jeśli 2 dni później dostałaś okres to na 100% byly to dni niepłodne i nie mogło dojść do zapłodnienia :) Możesz je sobie potwierdzać np mikroskopem owulacyjnym.

Wszystkie bóle ustąpiły jak tylko przestałam o tym myśleć i denerwować się. To były chyba nerwobóle. Dziękuję za pomoc !