Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

martwie sie bo mam juz 30 lat a waze tylko 56 kilo na 170 cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość

czy isc do lekarza?jak mysliciie? boje sie ze nie zajde w ciąze bo za niska waga a planuje niebawem slub i dzieci. 0lat jem duzo nawet jak na kobiete ale od dziecka bylam za chuda i nigdy nie przytylam. zmierzylam swe wymiary i sa takie: w biuscie 98cm w talii 73 cm poprzez srodek pupy 93cm a waga tylko 56 kilo na 170 cm mimo 3o lat juz.

Gość gość
Aż tak wagą się nie przejmuj, bo możesz mieć lekkie kości albo mieć mało masy mięśniowej. Po prostu dowiedz się jakie jedzenie korzystnie wpływa poprzez czy to poprawienie zdolności szyjki macicy do przygotowania się do ciąży, czy bycie prekursorami progesteronu i estrogenów, i zajadaj się nim. Ah, no i oczywiście jakiegoś pana będziesz potrzebować, żeby zajść w ciąże, ale to raczej wiesz :D

Gość gość
Ja ważę 55 przy wzroście 169 i wcale nie uważam, że to za mało... Wiele dziewczyn jest chudszych ode mnie i sama uważam, że w niektórych partiach mam za dużo cm, więc wyluzuj :)

Gość gość
ale moze ty jestes mloda a ona jest stara bo juz ma 30 lat z taką waga w tym wieku to szkapa musi być.

Gość Aleksandra91
Ja mam 23. 30 lat to wcale nie stara... No ale sama waga czy wymiary nic nie mówią - musiałabym ją zobaczyć. A jak sama się z tym źle czujesz, chcesz przytyć to staraj się jeść kiedy tylko masz cień apetytu i raczej zdrowe, odżywcze rzeczy - warzywa, owoce, tłuszcze oliwę, masło, pełnoziarniste pieczywo, dużo makaronów (słodyczy raczej nie bo hamują apetyt i wbrew pozorom nie pomagają zbyt szczupłym osobom w przytyciu). Do picia zamiast wody jogurty pitne, maślankę, soki marchwiowe i owocowe, nabiał, ryby jaja :) I jedz regularnie z 6 posiłków dziennie, możesz też jeść tuż przed snem :)

Gość gość
lecz się kobieto u psychologa bo jesteś p*****lnięta.

Gość gość
Szkapa? A modsza to bydle wyżarte? :P

Gość Asia4
Wariatko ile jeszcze tych tematów założysz Ta baba zakłąda miliony tematów , czasem nawet podaje się za położne które ochrzaniają ważące 56 kg kobiety

Gość gość
Szczerze mówiąc przy takiej wadze to wymiary masz takie sobie. Więc musisz mieć stosowną warstewkę tłuszczu i tyle.