Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxan20

facet o 20 lat starszy !!!!

Polecane posty

Gość roxan20

Mam problem z pewnym panem : ) chodzi o to że mam 20 lat . On o 20 więcej . Ja mam chłopaka o 3 lata starszego ode mnie . Starszy pan to przyjaciel mojego chłopaka . Ale zarywa do mnie . Na każdej imprezie jak tylko się troche napije . Jest fajny , miły , zaradny , romantyczny traktuje mnie wyjątkowo , ostatnio nawet chciał mnie pocałować , powiedział że się mu bardzo podobam i tylko ja . Umie facet bajerować że tak to nazwe ale jak tylko jest trzezwy to trzyma się z dala ode mnie , nie pisze nie dzwoni , pyta się tylko czy kocham swojego faceta i i że nie mógłby tego zrobić koledze . Czy ja mu się moge podobać ? czy tylko jak jest pijany ma ochotę na mnie ? nie wiem co myśleć .. unikam już z nim spotkań ale mysle o nim . Prosze was o rady .

Gość gość
" Starszy pan to przyjaciel mojego chłopaka"....a co jeszcze ich łączy oprócz "przyjazni"..? ...;)

Gość gość
daj sobie spokój z nim,za duża różnica wieku nawet jeśli nie chodzi mu tylko o bzykanie.

Gość gość
podobasz sie mu albo boji sie kolegi .

Gość roxann20
Nic ich nie łączy . Pracują razem i tyle . Ale on jest inny pod wpływem alkoholu a inny na trzezwo .

Gość gość
Słuchaj też mam 40lat .ale nie wyobrażam sobie przyjazni z 20 letnim ( dla mnie )dzieckiem ...

Gość gość
A po co wgl to rozważasz??masz faceta to się go trzymaj a nie-jesteś z jednym a myślisz o starym dziadziu.Dziadzio za rok będzie ci kwękał,że to go boli,tamto go boli.Ty jesteś młoda,nic nie przeżyłaś a on jakby przeżył 2 twoje życia.Tacy dziadziowie chcą siedzieć na pupie w domu i dymać młodą piczę a po co tobie połowiczny wzwód??Za kilka lat dziadzio będzie za stary na posiadanie dzieci(a ty możesz ich chcieć),no i zepsujesz sobie opinię.

Gość gość
Ja myślę ze z twoim obecnym chłopakiem nie łączy cie nic głębszego skoro dopuszczasz opcje starego pomarszczonego piernika.Moja rada jest taka rzuć chłopaka, zasmakuj trochę nekrofilii z tym starszym panem i miej nauczkę na przyszłość.

Gość gość
patologia patole

Gość roxan20
Ale jak się z kimś pracuje w jednej grupie to po kilku latach jest jakieś przywiązanie i przyjazn . Nie wiem co robić . Facet ciągle zmienia zdanie najgorsze jest to że mnie kręci a ja nigdy nikogo nie zdradzałam , czuje się jak świnia . Zostawić to tak jak jest ?

Gość gość
Ile twój ojciec ma lat ? Bo chyba nie jest dużo starszy od tego pryka ?

Gość roxan20
Kocham swojego chłopaka ale ten starszy mnie kręci ostro . Jak z nim tańczę mam ciarki na ciele i w sercu mnie ściska wiem że to chore ale tak mam . No i wiem że większość z was ma rację . On jest rozwiedziony i ma dzieci ..

Gość gość
40lat to dziadzio poje/balo was calkowicie

Gość roxan20
Tata mój jest starszy od niego o jakieś 10 lat..

Gość roxan20
40 lat to jeszcze młody wiek , facet w tym wieku może dużo :)

Gość gość
on chce cię przelecieć zbok stary

Gość gość
Tez chetnie przelecial bym taka 20

Gość jestemZAromansem
tylko o 20 lat? szalej skoro ci się podoba! :-)

Gość gość
musisz sie rozstać z obecnym,aby posmakować nowego :P

Gość roxan20
Mam 20 lat a jestem dojrzałą osobą i serio myslę o życiu , nie chcę być tylko jego kochanką , chcę aby mnie pokochał ale on mnie olewa na trzezwo przez mojego chłopaka bo nie chce mu tego robić a po wypiciu to nie odrywałby się ode mnie . Więc albo o sex mu chodzi albo się boji mojego że go zabije ,

Gość gość
chce być w porządku wobec kolegi, gdybyś się z nim rozstała, mógłby zarywać, a co potem to życie pokaże

Gość gość
Jest fajny , miły , zaradny , romantyczny traktuje mnie wyjątkowo , ostatnio nawet chciał mnie pocałować , powiedział że się mu bardzo podobam i tylko ja . Umie facet bajerować >>>>>>>>>> tak umie :D jak widac :D a Ty lykasz jak pelikan przeleci cie i tyle go zobaczysz starego zafajdanca oj dziewczyny dziewczyny az wstyd czytac zescie takie gluuupppiieee :D malo to przykladow wkolo ? rozejrzyj sie ! naucz myslec i wyciagac wnioski ! nie jestes pierwsza przeciez z podobna historia ...poczytaj jak takie malolaty koncza :D

Gość roxan20
A jeśli by to była miłość to by pewnie inaczej postępował co nie ?

Gość roxan20
czytam właśnie i wyciągam . Dlatego postanowiłam że będę go unikała , zero kontaktu . Bo wiem że jak jestem przy nim mogłoby do czegoś dojść bo tak mnie kręci , robie się w jego rękach elastyczna jak plastelina :) facet serio potrafi kit wciskać że prawie dałam się nabrac , a szkoda. Jest kilka lat po rozwodzie chyba 9 jakby szukał miłości na stałe to zapewne już by miał inną partnerkę w domu . A on dalej sam .