Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

Witam! Dzis byłam na usg ciąży, jestem w 17 tyg. Okazało się, że będą to bliźniaki. Niby wszystko ok, ale... Mam już 6 letniego syna i 3-letnie bliźniaki (chłopcy). Druga ciąża była planowana, chcielismy, żeby synek miał rodzeństwo. Kiedy okazało się, że będą bliźniaki byliśmy bardzo zaskoczeni, ale i szczęśliwi. Stwierdziliśmy, że damy sobie radę z trójką. Obecna ciąża planowana nie była, mało tego jest jakimś cudem po prostu, bo zawsze się zabezpieczamy. Sam fakt dwóch kresek na teście był wstrząsem, ale dziś to już nie mogę sobie poradzić z myślami. Oczywiście nie ma innej opcji jak urodzenie ich i wychowanie, ale przeraż mnie to.

Gość gość
Cud, to cud, ciesz się. Choć na pewno będzie trudno.

Gość gość
W cuda to ja nie wierze :)

Gość gość
Wiem, że najważniejsze żeby dzieci były zdrowe, ale tak strasznie sie boję jak to będzie. Bliźniaki to duże wyzwanie (wiem coś o tym), a do tego to będzie druga para. Piatka dzieci to dużo.

Gość gość
zazdroszcze ci.. bedzie dobrze

Gość gość
współczuję

Gość gość
i dopiero teraz wyszło że to bliźnięta?

Gość gość
masakra piatka dzieci nie wyobrazam tego sobie,całe zycie być tylko matką

Gość gość
ja bym się załamała kompletnie. jedna para bliźniąt, ok ale kolejna? ja pier...masz totalnego pecha

Gość gość
pecha to mam ja po stracie dwoch ciąż, jesteście nienormalne i tyle

Gość gość
pech to nie jest, ale wyzwanie! dasz radę, kobieto. Skoro Ty tego doświadczasz, to znaczy, że masz siłę i dasz radę! Zresztą - po to na tym świecie żyjemy, żeby coś z siebie dać...

Gość gość
w 17 tyg ciąży dowiedzialas się ze to bliźniaki? nie bylas wcześniej na usg ani u lekarza? mój mi w 6 tyg ciąży powiedział ze wyklucza ciaze blizniacza

kochana dasz radę!! skąd jesteś może mogłabym Ci pomóc, chętnie zostanę chrzesną ogólnie jestem chętna do pomocy jeśli mieszkasz w pobliżu.

Gość gość
Wcześniej chodzilam do lekarza, ale nie maiłam robionego usg. Także prosze się nie dziwić mojemu zdumieniu. Wiem, że musze dac radę, ale strach ogromny o przyszłość, o zdrowie (3-latki mają problemy zdrowotne, starszy ma astmę), o finanse i w ogóle czy wystarczy mi sił.