Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ma bardzo wysokie libido

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem jakoś od 2 miesięcy. Ja lubię seks, on jest dobry w łóżku, nie kończy szybko, zawsze mam orgazm. Ale on ma strasznie wysokie libido, chciałby się kochać codziennie, nawet 2-3 razy dziennie. Ma 28 lat. To normalne?

Gość gość
kilka razy dziennie? matko, daj mi tego ogiera! :)

Gość gość
też mam tyle lat i tak mogę. chętna? :)

Gość gość
A może jakaś podpowiedź jak mu te libido obniżyć?

Gość gość
Ja mam wyjscie. Nie myj sie przez miesiac. Jakpowocha cie to mu sie odechce

Gość gość
Obniżyć? Są na to proszki, na wszystko są. Ale po co obniżać?

Gość gość
Nic dziwnego,facio po 20-ce tak ma,dlatego pod tym wzgledem z kobitą po 30-ce dobrze sie wiązać...

Gość gość
Ja mam 20 lat ;) i szczerze mówiąc nie potrzebuję tak często. dlugo, dużo itd.

Gość defff
ja miałem największe przed 20 lat, wtedy to ciagle mi się chciało :) teraz juz mało :) nie wiem czego trace libido , nieraz nawet widzę łądną dziewczynę w bikini i mi nie chce stanąć nie wiem czemu tak :) ale nie mam dziewczyny wiec nie ma problemu

Gość gość
Za 10 lat będziesz się pytać "co zrobić by mu się chciało chcieć?"

W jego wieku zupełnie normalne, nie da się obniżyć jesli nie chcesz żeby miał zaburzenia hormalne. Do 30 faceci średnio 3 razy większe libido od kobiet, 40 lat 2 krotnie większe. Masz 2 drogi albo się z nim rozstaniesz albo wypinasz mu cipkę zawsze jak ma ochotę zaspokając go w pełni sama nie mając orgazmu czerpiąc przyjemność emocjonalno-seksualną z doprowadzania go do orgazmu, tego naprawdę można się nauczyć. Trzeciej drogi nie ma, jesli nie bedziesz zaspokajała go w pełni zawsze kiedy tylko ma ochote w dlugim okresie labo zacznie Cię zdradzać albo odejdzie od Ciebie:-(

Gość gość
Jemu nie staje na sam widok jakiejś laski, to nie tak. Jest przecież już przed 30stką, niby taki poważny człowiek, wykształcony, dobrze zarabia, a bez przerwy tylko seks w głowie - tego się nie spodziewałam. To znaczy mi jest z nim dobrze, zawsze mam orgazm - o to bardzo dba. Ale jednak jestem tym trochę zmęczona.

Gość gość
Szkoda,że ja nie mam takiego mężczyzny tylko dla siebie :)

do : gość dziś A co Ty swojemu Facetowi nie dajesz ile potrzebuje i boisz że Cię zacznie zdradzać lub zostawi dla takiej co Mu będzie dawała:-) I zamiast wyzywać od "idiotów" za co powinnaś przeprosić jeśli nie chcesz trafić na moją czarna listę i spotkać się ze Mną w realu przedstaw jakieś swoje realne rozwiązanie tego problemu dziewczynie poza tym że jej facet ma się do niej dostosować, bo takie podejście kończy się zawsze tym co opisałem:-) Więc przemyśl to bo jeśli Twój facet właśnie na "delegacji" to może właśnie teraz uprawia sex z kochanką:-)

Jezeli go kochasz i zalezy ci na nim? Biesz sprawy w swoje ręce i dogadzaj mu w roznych pozycjach! Czasem sama wez go ostro w obroty a faceci lubią gdy kobieta dominuje nad nim i to ich podnieca i więcej wyobrazni w sexsie to podstawa udanego związku.

Gość gość
pozostaje jedno aby dorównać facetowi musisz podnieść sobie libido, ja też tak miałam z moim facetem dopiero jak się dowiedziałam że mnie zdradza porozmawialiśmy szczerze i już jest dobrze. Urozmaicamy sobie współżycie odgrywaniem różnych scenek i dodatkowo możesz sobie zacząć brać tabletki Feminam Libido są bardzo skuteczne lepszych w Polsce nie znajdziesz zobacz tutaj: http://tabletkilibidopankobiet.online/ no i co najważniejsze sama musisz poznać swoje potrzeby i fantazje i zacząć je realizować to będzie dobrze :)

Gość zertsa
Zamawiałem suplement na potencję ze strony http://drpenigreat.pl jakiś czas temu i biorę regularnie, jedną kapsułkę dziennie. Powoli bo powoli ale widzę zmiany, może nie tyle długość się zwiększyła ale na pewno w obwodzie jest tego wszystkiego jakby więcej.

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość KajaMoya
Dnia 2.07.2014 o 21:16, Gość gość napisał:

Jesteśmy razem jakoś od 2 miesięcy. Ja lubię seks, on jest dobry w łóżku, nie kończy szybko, zawsze mam orgazm. Ale on ma strasznie wysokie libido, chciałby się kochać codziennie, nawet 2-3 razy dziennie. Ma 28 lat. To normalne?

To cudowne. Zazdroszczę. 

Kochajcie się kiedy możecie i ile możecie, bo nie znacie dnia kiedy nie bedziecie mogli przez albo chorobe albo starość. 😔😢 To lata sexu sex sex sex. 

Gość KajaMoya

Nie traćcie czasu. 😓

Gość KajaMoya

Dramatem jest, że młodzi chłopcy tracą czas na alkohol, używki, gejowskie imprezy, zamiast szukać się, gnać do siebie ile tchu byle na moment na chwilę gdzie kolwiek byle z uczucia prawdziwego. Kochać się, dotykać, pieścić, całować, lizać, ssać, nie myśleć nie wymyślać, nie gadać. Tylko czuć. A potem żyć jeszcze lepiej, i lepiej i lepiej. Uśmiech do Siebie, ząbki i do łóżka. Marsz! A jeśli się kochacie to zapach będzie was podniecał więc tylko ząbki. Sio.

Gość KajaMoya

A i pamiętajcie, to wy macie pałkę więc wy ja przejmujecie i to tak z rozkoszą. !!!

Gość Gość

Za mało żle za dużo żle..nie podoba się rzuć go i poszukaj tego co raz na miesiąc robi pełno ich tutaj zony na nich narzekają w koncu któryś będzie z odzysku

Gość KajaMoya
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Za mało żle za dużo żle..nie podoba się rzuć go i poszukaj tego co raz na miesiąc robi pełno ich tutaj zony na nich narzekają w koncu któryś będzie z odzyskukto

Gość KajaMoya

Sex.😘

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Za mało żle za dużo żle..nie podoba się rzuć go i poszukaj tego co raz na miesiąc robi pełno ich tutaj zony na nich narzekają w koncu któryś będzie z odzysku

no właśnie ... jak to wyregulować