Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto kupować narzędzia piły wiertarki itp z biedry lidla tesco

Polecane posty

Gość gość

Czy one są coś warte? W którym z wymienionych sklepów są one względnie najlepsze?

Gość gość
Mają te same podzespoły co te z marką, więc różni je tylko cena.

Gość gość
Czyli elektronarzędzia są ok. A jeśli chodzi o np wiertła, klucze czy narzędzia ręczne(np młotki, nożyce, wkretaki itp)-czy też warto?

Gość gość
Wiertla lepiej kupić oryginalne. Pozostałe wymienione są ok.

Gość gość
narzędzia z biedry niska jakość,ale elektronika przecież jedzie na chińskich podzespołach jak wszyscy

Gość prawictwo pospolite 152
merlinie lepiej kupić , bo tam jest wiekszy wybór jak sie nie robi profesjonalnych prac to raczej warto o ile nie sa uzywane przez 8 godzin dzienie tylko 2-3 razy w tygodniu nie ma sensu kupowac wiertarki za 800 zł jesli nie masz wlasnej firmy.

Gość gość
Zobacz może ofertę pod adresem allegro.pl/listing/user/listing.php?order=p&us_id=12492462 Często kupuje u tego użytkownika różne elektronarzędzia i zawsze jestem bardzo zadowolony. Pośród dostępnych na Allegro ofert te moim zdaniem są najbardziej interesujące i dlatego właśnie warto z nich skorzystać!

Gość gość
Moim zdaniem zdecydowanie nie warto. Takie narzędzia są często niskiej jakości i w dodatku ciężko je potem wymienić. Ja narzędzia niedawno kupowałem w specjalistycznym sklepie www.rolmasz-zary.pl i jestem bardzo zadowolony z ich jakości.

Gość gość
Ja narzędzia i elektronarzędzia zamawiam od www.alfasjsklep.pl, dobre ceny i duży wybór

Gość gość
Młotowiertarka z sdsem kupiona w biedronce. Młot działał dwa dni. Narzędzie zostało zwrócone do sklepu i od tej pory takie rzecz tylko w Castoramie lu na alegro.

Gość gość
o narzędziach z biedry czy tesco się nie wypowiadam bo nie znam, natomiast te z lidla są super. Jakością biją na głowę bosha wg mnie, a cena niższa. Mam wiertarkę, wyrzynarkę, szlifierkę kątową, blender, czajnik elektryczny, żelazko. Wszystko z lidla i działają bez zarzutu

Gość gość
Jeśli coś używasz rzadko np raz na kilka miesięcy drobne prace w domu lub gdy wiesz, że coś co musisz zrobić zniszczy narzędzie to są dobre. Do pracy zawodowej nadają się tylko w drugim wypadku, po prostu szkoda wtedy porządnego sprzętu więc kupuje się najtańszy. W innych wypadkach to wyrzucanie pieniędzy w błoto i wychodzi drożej niż profesjonalny sprzęt nawet po parę tysięcy. Po prostu przy ciężkich pracach w trudnych warunkach zamiast jednego, dajmy na to fleksa, służącego kilka lat zużyjesz ze sto takich najtańszych.

Gość gość
Moim zdaniem w takich sklepach kupuje się wyłącznie jedzenie. Oferowane przez nich narzędzia będą raczej niskiej jakości. Jeśli potrzebujesz narzędzi na lata kupuj w wyspecjalizowanych sklepach np. www.glazurnik-narzedzia.pl.

Gość gość
Żartujesz chyba ;p ;p To kompletna chińszczyzna i to z tej najniższej półki, bo nie twierdzę, że absolutnie wszystko co chińskie jest złe, nie w tym rzecz. Mam warsztat i głównie używamy tam produktów marki TOPEX. Swoje zakupy zawsze robię w http://eko-olkusz.pl/ bo mają najszerszy wybór produktów, w tym kable osprzęt elektroinstalacyjny i wiele innych. Jak nie chcesz wyrzucić pieniędzy w błoto, warto do nich zajrzeć.

Gość Tymson_kopson
ja mam sprzet warsztatowy więc raczej w biedronce go nei znajde, ale raczej bym nie kupował. zawsze skupiam się na najlepszych markach, jak nortec czy tego typu, bo jednak jakosc sprzetu przeklada sie na jakosc uslugi.

Gość gość
Też robię zakupy tylko w www.eko-olkusz.pl maja tam chyba absolutnie wszystko w naprawdę konkurencyjnych cenach:) Zapoznaj się z ich ofertą i daj znać czy dostałaś to, co było Tobie potrzebne :)

Gość gość
Zawsze byłem zwolennikiem zakupu tego typu elektronarzędzi z zaufanych źródeł. Ostatnio postawiłem na ofertę www.srubywkrety.pl i tylko utwierdzilem się w swoim przekonaniu. Jakoś to podstawa!

Gość gość
Narzędzia z takich sklepów mogą się szybko popsuć ale. Ja sam kupuję elektronarzędzia od www.topnar.pl mają sieć sklepów w województwie Łódzkim. Prowadzą też świetny serwis narzędzi, więc polecam wam się do nich zgłosić.

Gość gość
O wiele lepiej zainwestować w wysokiej jakości sprzęt, który dostaniesz po podobnej cenie. Kumpel polecił mi https://sklep-drakpoltools.pl , których elektronarzędzia to bardzo wysoka jakość za super pieniądze. Nieodłączne elementy każdego remontu!