Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Placebooo

Jaka uczelnię wybrać?

Polecane posty

Gość Placebooo

Zdawałam maturę w 2012, mam zaliczony 1 rok na UP, ale znudziło mi się tam. Rodzice chcą zebym zapisała się na studia, zrobiłam rejestrację elektroniczną na UJ, AGH i Na Akademii Krakowskiej. Kierunek - kulturoznawstwo (złozyłam też na UJ na adminstracje i politologie). Zdawałam rozszerzoną maturę z polskiego i angielskiego. No i matma podstawowa 72%. Mój problem jest taki, że zrezygnowałam ze studiów bo cierpię na problemy żołądkowe, tzn. czasami mnie skręca z bólu brzucha i nie dam rady wysiedzieć tak długo na zajęciach. Ponoć jestem zdrowa, więc nie wiem co to jest. Do tego złapałam ogromną depresję i miałam myśli samobójcze. Ten okres już minął natomiast ból brzucha ciągle występuje przy długim siedzeniu. Do tego wszystko mnie stresuje, jestem bardzo nieśmiała, małomówna. Chciałabym studiować w miłej, przyjaznej atmosferze i żeby nie było trudno zdawać egzaminy. Nie jedźcie po mnie, że jestem mało ambitna, ale napiszcie czy np Akademia Frycza byłoby odpowiednia w mojej sytuacji? Jak wyglądają plany zajęć?

Gość gość
Jak chcesz isc na latwizne to agh jest dla ciebie, tam trzeci termin nikogo nie dziwi. Roznie jest tez na uj ale jeszcze staraja sie trzymac poziom, no na pewno trzeba się uczyć czego nie można powiedzieć o agh

Gość Placebooo
A studiujesz tam?