Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milordka

9 dc przy nieregularnych cyklach ciąża

Polecane posty

Gość milordka

Witam Was usmiech.gif Czy któraś z Was zaszła w ciąże współżyjąc zaraz po okresie ? Ja mam cykle dość nieregularne bo czasem miałam co 40 dni , później 36, ostatnio 33. Dziś jest mój 34 dzień cyklu a od około 20 dc mam nudności, i czuje jakbym się "napołykała powietrza". Do tego zasypiam po 20 i jak nikt mnie nie obudzi to śpię po 13h. Co do temperatury, w tym cyklu sobie nie mierzyłam, ale w ostatnim nie miałam wiecej niz 36.6 w środku cyklu a tak to ok 36.3, a teraz się utrzymuje ok 36.9 od paru dni. bóle od ok 20 dc mam jak na okres, ale teraz już coraz bardziej więc czekam jeszcze do ok 37 dc i zrobię test. Zastanawiam się tylko czy przy moich cyklach można zajść współżyjąc 9 dc.

Gość gość
Moim zdaniem przy takich cyklach jak twoje wątpliwa jest ciąża z 9dc.

Gość gość
czy ktoś tak miał?

Gość milordka
no właśnie też tak uważam, ale od tego wszystkiego już zgłupiałam ;) ostatnio wymiotowałam kilka lat temu przy grypie żołądkowej więc jak dla mnie to jest coś naprawdę dziwnego .

Gość gość
No ale przy takich cyklach to już dawno mogłaś zrobić test. CZemu czekasz?

Gość milordka
cały czas przez te bóle wydaje mi się, że okres przyjdzie lada moment więc chcę jeszcze chwile poczekać . Dlatego też pytam czy któraś z Was tak miała przy takich cyklach.

Gość milordka
może ktoś się jeszcze wypowie na ten temat?