Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEMOWLAK OBIJA SIE O SZCZEBELKI LOZECZKA

Polecane posty

Gość gość

synek 5 mcy bardzo obija sie o loozeczko. myslicie ze dovbrym rozwiazaniem byloby lozeczko turytstyczne?? nie odbije sie to na jego kregoslupie???

Gość gość
??

Gość gość000023
do turystcznego mozesz wlozyc normnlany materac. My wymienilismy lozeczko na turystyczne , gdy mala miala jakies 9 miesiecy, bo tez czesto sie obijala przy probach wstawania.

Gość gość
a ochraniacz? moj nie lubił spać w turystycznym, bo ten dzwięk przesuwanej np.nogi po siatce go wybudzał. kupiłam ochraniacz na całe łóżeczko i już jest ok:)

Gość gość
Kup otuliny do rur w zozmiarze szczebeli.

Gość gość
ja też proponuję ochraniacz, a turystyczne-fakt nie każde dziecko lubi w nim spać, poza tym potem jak maluch zacznie siadać/ wstawać to przynajmniej naszej było trudniej w turystycznym-tzn w domu w zwykłym jakoś pewniej stała, a u dziadków w turystycznym mimo , ze był materac to jakby miała jednak za miękkie podłoże, no i nie miała szczebelków do chwytania tylko uchwyty do których było trudno dosięgnąć

Gość gość
Ochraniacz to najlepszy pomysł

Gość gość
kup bumpery na łóżeczko

Gość gość
takie łóżeczko turystyczne jest niestety dość wywrotne i przy wstawaniu takiego calkiem malutkiego dziecka bedzie ok, ale mozesz przeoczyc moment jak sie zrobi na tyle silne ze łóżeczko się przechyli... wiem z doświadczenia...

Gość zuzannaanna
Jeśli dziecko obija się o szczebelki to najlepiej kupić ochranieacz - http://www.tinystar.pl/pl/c/OCHRANIACZE/64 Z łóżeczkiem turystycznym bym nie ryzykowała bo maluch jak zacznie się kręcić i wstawać to może je łatwo przewrócić - jest bardzo lekkie. U nas ochraniacze sprawdziły się bardzo dobrze. Miałam dwa kupione i dwa zrobione przez moją mamę.

Gość gośćip
Jak mozna niemowlaka trzymac w lozeczku bez ochraniacza a Co by bylo jakby noge o szczebelki zlamalo. To nieodpowiedzialne

Gość gość
Rozumiem, ze masz zaje/bisty problem z zalozeniem ochraniacza na szczeble?

Gość gość
Mysle, ze zastosowanie otulin do rur z pewnoscia rozwiaze Wasz problem i zapewni bezpieczenstwo dziecka. :) Gdy moj bobo byl maly to w tym celu zaopatrywalem sie w otuliny z oferty http://www.jp-instalacje.pl .

Gość gość
Ochraniacze nie są takie dobre. Moje dziecko ma pół roku i od pewnego czasu polubiło spanie na brzuszku. Ciężko je od tego odwieźć, więc pani doktor powiedziała, żeby nie zakładać ochraniaczy, bo mogłoby się udusić.