Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona876364675

Narzeczony mówi mi że jestem gruba i obleśna

Polecane posty

Gość gość
Ale Ty nosisz rozmiar 36 to co sie dziwisz?Masz figurę w sam raz,nosiłas kiedys rozm 40?Nie faceci nie trwawia kobiet które nosza rozm 42 i pow.Figura jest najwazniejsza.

Gość gość
do autorki daj kopa w dupe temu kretynowi skoro przeszkadza mu twoje pare kg wiecej nie podoba sie to niech spierdala i znajdzie sobie filigranowa a Ty daj sobie z taki burakiem spokoj . zeby jeszce sam cos soba reprezentowal to ok ale to jest cham prostak cep toatlny organizm prosty nieskomplikowany, jezeli juz teraz mu to przeszkadza to co moze bnydz jak zajdziesz w ciaze i dzieci beda?? to zmienia cialo kobiety dosc... wiec pogon dziada niech spierdala i zajmij sie soba chcesz to schudnij twoja sprawa ale nie rob tego dla niego nigdy bo to jest kretyn na pograniczy imbecyla dla niego nie rob nic nie jest tego wart. jezeli chcesz zmienic cos to tylko i wylacznie dla siebie a dla takiego cepa i tluka nie warto uwierz mi.. i jak to mowia tego kwaita jest pol swiata nie ten to inny daj sobie czas jestes mloda i nie musisz bydz znim

Gość gość
sorry za bledy pisze z tel...

Gość gość
Atrakcyjna kobieta wygląda dobrze nawet przy kilka nadprogramowych kg. Tobie dokucza a inną prawdziwą opasłą świnię by chwalił byle mu doopy dała. Typowy zakłamany typ.

Gość gość
Ja byłam kiedyś z metroseksualnym facetem który lubił bardzo szczupłe brunetki a ja jestem blondynką o kobiecych kształtach i napewno do wysokich nie należę. Jeszcze był kiepski w łóżku, zaczełam mu też gadać że wole brunetów był blondynem że lubie szczupłych on był umięśniony z tendencją do tycia i się okazało że on miał gigantyczne kompleksy oczywiście z nim zerwałam ale co mu dopiekłam to moje ;) popamiętał mnie trzydziestosekundowiec

Gość gość
On jest jeszcze twoim narzeczonym , pogoń cymbała zakompleksionego

Gość gość
jak dla mnie to rzeczywiscie jesteś troszkę gruba, ja mam 167cm i waże 55 kg i czuje sie gruba (najlepiej sie czulam gdy wazylam 50kg ale niestety nie moge schudnąć bo sie obżeram ciagle), wiec jakbym wazyla jeszcze z 10kg wiecej to w ogole masakra... Natomiast inna sprawa taka, że jakby mnie chlopak wyzywal to bym go pogoniła, a ty sobie pozwalasz, i jeszcze ten tekst z seksem że więcej pozycji... obrzydliwy obleśny prostak, ja bym dala w ryja jakby mi facet mowil o jakichs pozycjach w łożku, no ale jak sobie pozwalasz sie poniżac to on z tego korzysta.

Gość gość
Zgłoś› gość dziś Atrakcyjna kobieta wygląda dobrze nawet przy kilka nadprogramowych kg. Tobie dokucza a inną prawdziwą opasłą świnię by chwalił byle mu doopy dała. Typowy zakłamany typ. x Sama nadwaga skresla kobietę do bycia ładna.Ja mam podobna wage do autorki i jestem za gruba zeby jakis facet był dla mnie mily.Chyba ze u autorki tego nie widac.

Gość gość
Nie skreśla, bo widać, że masz ładną buzię, kobiecą figurę, duży biust, wcięcie w talii, szerokie biodra itp. Kilka nadprogramowych kg tego nie zakrywa. Najgorzej to mają dziewczyny o chłopięcej budowie ciała, jak są szczupłe, nie mają piersi, mają wąskie biodra na tej samej linii co talia ;) a jak są grube to wyglądają jak beczki, dosłownie, wszystko spuchnięte na męskiej sylwetce. Tak więc atrakcyjna kobieta może mieć każdą wagę, oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku, kobieta średniego wzrostu z 90kg wygląda jak chora.

Gość gość
zerwij z tym frajerem!!! on tylko obniza twoja samoocene

Gość gość
Gosciu kobieta z lekka nadwaga wyglada jak monstrum,sam tłuszcz znieksztalca rysy twarzy.Ja mam lekka nadwagę biust 80E i faceci mnie w d***e.Faceci wola chude patyki,albo wysportowane kobiety,kobieta z lekka nadwaga nigdy nie jest atrakcyjna chyba ze w gre wchodzi alkohol.

Gość gość
Chyba ze piszac nadwaga masz na mysli Shakire albo J.lo

Gość gość
kIM kARDASHIAN... ciekawe ile waży a jest bardzo apetyczna..

Gość gość
NOVA wypierdalac. Banda oszustow i naciagaczy. Poszczegolne kierunki macie za darmo, a pozniej ludzi po Sadach ciagacie, frajerzy!!!