Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StrachPrzedCiaza

Czy moge byc w ciazy? Bardzo sie boje :( Prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość StrachPrzedCiaza

Witam. Miesiac temu zabawialismy sie z moim chlopakiem. Od razu mowie ze jeszcze nigdy seksu nie uprawialismy. Jak juz to pocieranie (w ubiorze), sex oralny i on wklada mi palce do pochwy itp. Ale wracajac do rzeczy. Miesiac temu pamietam ze robilismy seks oralny (on sie spuscil do ust wiec po tym nie powinno zostac nasienia na penisie). A po jakims czasie probowalismy anal i w trakcie tego 2 razy przypadkowo jego penis otarl sie lekko o pochwe (ale w niej nie zanurzyl ani nie spuscil) Byly to dni plodne. Dopowiem iz mialam okres nieregularny (wachal sie od 3-7dni albo dluzej ale od trzech ostatnich miesiecy mam zawsze regularny a teraz spoznia mi sie 5 dni) :(Jak narazie nie odczuwam zadnych symptonow ciazy-nie mam mdlosci, zachcianek z jedzenia, jakis ciemnych plynow wydostajacych sie z pochwy, zadnych przebarwien skory czy ciemniejszych brodawek. Jedyne to spozniajacy sie okres ;( Choc malo to realne zebym byla w ciazy bo nie bylo seksu i spustu ale i tak sie obawiam. Prosze pomozcie mi ;(

Gość gość
A kto powiedział że na początku musi być to co napisałaś? U mnie przy dwóch ciążach jednym objawem ciąż był na początku tylko i wyłącznie brak okresu.

Mam podobny problem zawsze jak spóźnia się mi to cykorze. Najlepiej zrób test to rozwieje twoje wątpliwości ale naprawdę to mało prawdopodobne ze zaszłaś no chyba ze miał na palcach spermę.

Gość gość
mało prawdopodobne byś była w ciąży. Wbrew pozorom tak łatwo się w ciążę nie zachodzi, zwłaszcza jak nie ma wytrysku wewnątrz, ale jesli sie bardzo martwisz to zrób test albo w badanie krwi beta Hcg (cena podobna do testu ciążowego a będziesz miała 100% pewność)

Gość gość
Skonam... seksu nigdy nie uprawialiśmy, ale oral z połykiem i anal tak. Dziewicą jesteś? :D

Gość StrachPrzedCiaza
Owszem jestem jeszcze dziewica i co z tego? Ja sie tego nie wstydze. Moj chlopak chcial ze mna wspolzyc ale ja jeszcze nie.

Gość gość
Może i błony nie przebił ale dziewicą w sensie seksualnym nie jesteś. Masz tylko błonę.

Gość gość
Taka z Ciebie dziecinko dziewica jak ze mnie baletnica. Masz większy przebieg niż nie jedna dziewczyna uprawiająca regularnie seks ze swoim partnerem.

Gość StrachPrzedCiaza
Zamiast pisac bzdurne odp to sie zastanowcie 2 razy...czy mi to cos da? Ja czekam na sensowne odp a nie zeby czytac bzdury. Serio sie bardzo tym przejmuje a Wy myslicie ze Was to nie dotyczy i sb zartujecie. Poczekajcie jak Was tez to spotka i bd inaczej mowic.

Gość gość
Proszę bardzo o to sensowna odpowiedź: Zrób test to się dowiesz. Współżyłaś tak czy inaczej więc i ze spermą miałaś kontakt więc mogłaś zajść. Nie takie cuda sie zdarzały. zrób test i po sprawie.