Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nutella dajecie?

Polecane posty

Gość gość

Dajecie swoim dzieciom nutelle?Ja daje od czasu do czasu na rogalik na sniadanie,do tego zawsze mleko,albo czasami naleśniki cienko przesmarowane nutella.Dla mnie od czasu do czasu - średnio raz w miesiącu.

Gość gość
Pewnie, że daję . Nie codziennie ale czasami mój syn lubi do szkoły mieć chleb z nutelleą tak dla urozmaicenia.

Gość gość
Raz w miesiacu? To zaszalas :-) pewnie ze dajemy...

Gość gość
moje dziecko co dzien chce chleb z nuttela ja tez lubie nutelle ale co dzień bym nie jadła pewnie sypna sie teksty ze nutella nie zdrowa ale co tam , co jest teraz zdrowe :)

Gość gość
To znaczy, ze codziennie dajecie swoim dzieciom słodycze...

Gość gość
to ze mało co zdrowe nie znaczy ze trzeba od razu wszelki szajs pakować w dziecko. nie, nie daję nutelli, nigdy jej nawet nie próbowało. a raz w miesiacu? to co cały słoik zjadacie na raz czy rozpoczęty czeka az za miesiac znow z niego odrobinkę weźmiecie by cienko posmarować? a może macie tak wielką rodzinę, że cały słoik starcza jedynie na jeden rogalik dla każdego i to cienko posmarowany? a moze od razu do kosza by za miesiąć świeży otworzyć?

Gość gość
Tak. Moje dziecko codziennie je deser....choc nei zawsze to slodycze....

Gość gość
co za matka że nie daje dziecku nutteli ale piwsko i papierochy to juz zdrowe dla niej i męza

Gość gość
Daję mojej córce nutelle, codziennie je słodycze w różnych ilościach i lody na deser. Możemy już pluć jadem :D

Gość gość
oooooo a skąd wiesz, że palimy i pijemy? no proszę, chyba coś zawodzi twoja inwiligacja. Zaskoczę cię pewnie, bo nie palimy, a co do picia to czasami jakiś donry alkohol, dobre piwo,nie piwsko.

Gość gość
nie jemy nutelli, nie palimy jedynie mąż od czasu do czasu czyt. raz w tygodniu wypije piwo i co?

Gość gość
czasem daję, na naleśnikach albo omlecie. średnio raz na tydzień, półtora

Nie daje, ale nie z powodu zwichrowań żywieniowych Po prostu słodyczy nie lubią, a to jest typowa czekolada na jaą nawet nie spojrzą jakby lubiły to dawałabym kanapkę z nią może raz -dwa na miesiąc, nie częściej , całe szczęście ,ze tego nie lubią

Gość gość
Nie daje. Wogole. Corka dostaje slodycze (o zgrozo, codziennie !) ale akurat nutella to rzadki syf : olej palmowy, cukier i odrobina czekolady :O

Gość gość
po winie męczy zoładek jest ciężko na żoładku po piwie sa wzdecia a wódka za ostra nie alkohol to nie dla mnie