Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam męża..brak wyrzutów sumienia

Polecane posty

Gość gość

Zdradziłam go..i nie żałuję..piszcie o mnie co chcecie..zwyzywajcie mnie...ale niektóre kobiety myślę, że mnie rozumią. Gdy w małżeństwie brak tego, czego ja potrzebuję, a muszę być zawsze chętna kiedy on zechce.. Wy Kobiety miewacie poczucie wstydu, czy gryzie was sumienie? czy tak jak ja? delektuję się tą chwilą..?

Gość gość
też nie raz zdradzałam byłych chłopków i nie miałam wyrzutów sumienia i nie żałuję, ale mojego męża bym nie zdradziła :P

Gość gość
Dobrze zrobiłaś.

Gość szeregowy czereśniak
wiesz co autorko. Tak się zastanawiam. Gdybym był paprakiem, lub samolubem w łóżku, i jednocześnie w życiu nie szanował bym żony, to mógłbym mieć potem żal tylko do siebie. Ileż to kobiet tak ma? Wcale się nie dziwię, że takie przypadki się zdarzają. Ja cię nie potępiam.

Gość gość
Dzięki za zrozumienie...do zdrady doszło w takim momencie, że nigdy bym się tego nie spodziewała...Nie planowałam zdrady...ale jednak...i napiszę Wam, że do tej pory ciarki mnie przechodzą:)

Gość gość
raz zdradziłam bez wyrzutów sumienia, bo byłam mega nieszczęśliwa w związku - dla mojego faceta byłam powietrzem, mówił do mnie ze dwa zdania na dzień, bo wolał grać z kumplami w gry komputerowe od rana do nocy. zaraz po tym szybko go rzuciłam. ale więcej tak nie zrobię, z wyrzutami sumienia czy bez to i tak z tej historii nauczyłam się tego, że jak człowiek jest nieszczęśliwy w relacji to powinien ją skończyć, a nie szukać kogoś na boku.

Gość gość
Co zrobić jak c**a kobietą rządzi.Zrób na strychu porządek i po zrobieniu pochwal się ile dni to ci zajęło.Popraw karnisze dla firan przy c***e.

Gość gość
Facet zdradza - wina faceta, bydlak, trzeba się rozwieść i ogołocić go finansowo Kobieta zdradza - wina faceta facet massięzzmienić albo żona dalej będzie dawała

Gość gość
Nie piszę, że to Jego wina..w każdym przypadku zdrady jest wina dwóch osób...Ja mam za duży temperament, , On znowu za mały...Nie umiemy się uzupełnić..Ja zdradziłam , ja jestem winna.Ale akurat tak się nie czuję.

Gość gość
I brawo...widocznie bardzo tego potrzebowalas,wiec nie ma co roztrzasac tej sprawy....nigdy tez sie do tego nie przyznawaj,bo czego oczy nie widza to sercu nie zal....

Gość gość
Brawa, raczej mi się nie należą..ale miło:) dzięki:D

Gość gość
A jak stosunki z mężem ?

Gość gość
Dogadujemy się, ale rozmowy często kończą się dyskusiami , następnie kłótnią bez powodu.Dochodzi bardzo szybko, może najwyżej raz, kiedy ja się nakręcam...zazwyczaj sama muszę dokańczać..Przeprasza mnie..ale od przepraszania nie dochodzę....

Gość gość
Często po stosunku z mężem,,,nie dokończonym..zamiast wtula c się i szeptać, że było cudownie...odwracałam się i płakałam...Nie wyobrażacie sobie jakie to było dla mnie poniżające...

Gość gość
Zaznaczam, że się nie uspradiedliwiam..

Gość gość
Czyli dla ciebie mechaniczne pakowanie fiuta do c**y jest ważniejsze niż szczere uczucie i miłość. :o

Gość gość
Nie rozumiesz , że w końcu poczułam się kkobietą??

Gość gość
Tylko dlatego, ze jakis obcy koles WYDYMAŁ cię lepiej niz maz? Tacy podludzie jak ty nie powinni wchodzic w stale zwiazki.