Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego młode kobiety wyrywają sobie brwi, a potem domalowują kredką ?

Polecane posty

Gość gość

i tuszem ? masakra

Gość gość
Są głupie i chyba nie wiedzą, że cieniutkie brwi strasznie postarzają :D No ale co kto lubi. Żałosne są niektóre buźki z brwiami klauna, ale widać nie mają luster, czy jak? Mam taką znajomą, stare babsko już pod 40, skubie brwi, a oczy maluje czarną krechą dookoła. Masakra jakaś! Paskudna jest, tylko, że nie wie o tym, bo uważa się za niezwykle piękną. Ech... szkoda gadać :D

Gość gość
Ja mam kolezanke, lat 24 !!! wyrywa sobie prawie wszystkie brwi, ma taki cienki paseczek a potem maluje mocno ciemnobrazowo i ''pogrubia'' no k***a to po co wyrywala :D wole jej tego nie mowic bo jest nerwowa

Gość gość
ja wyrywam tylko dlatego ze sa szerokie strasznie , ale cieniutkich nie robie , i nie maluje też bo są ciemne

Gość gość
a ja kiedys se wyrwalam to mi nie odrosly - mam teraz takie srednie a chcialabym wrocic do moich "krzakow" sprzed odchwaszczania jeszcze..

Gość gość
Ja ich nie wyrywam tylko "koloruję" chuju, pozdrowionka 😘

Gość gość
Kobiety sa dziwne po prostu

Gość gość
brwi bardzo łatwo sobie zepsuć na amen i nie da się ich z powrotem zapuścić albo rosną dziwnie. do tego niektóre baby nawet przed "rwaniem" nie miały fajnych, więc jak się zmasakrują, to już kaplica. do tego nie każda jest mistrzynią makijażu i takie są efekty. do tego są różne gusta i niektórym kobietom podoba się makijaż brwi a la trans i nienaturalna linia. chyba nie jest to więc taka zagadka, wystarczy pomyśleć..

Gość mieszkam w UK I ZALUJE
Chyba tylko w Anglii ! Masakra albo stad to wziely tu dziewczyny to mlode kurewki.

Gość gość
dlatego, że nie każdy ma ładny łuk brwiowy i niektórym jest łatwiej wyrwać i domalować niż modelować :P

Gość fanatykOoo
Też tego nie rozumiem. Co jest złego w naturalnych brwiach?

Gość gość
Autorze zamiast zakładać durnowate tematy jak ten albo inny, który też był twoją sprawką (po co wszędzie nosicie ze sobą torby, co wy tam nosicie? w każdym bądź razie coś w ten deseń) zająłbyś się swoimi czterema literami. Jak się nie odwalisz to twoje dane osobowe wyciekną o tu na tym forum DLA KOBIET.

Gość gość
ja mam naturalne i moja kosmetyczka która przedłuża mi rzęsy chętnie by mi je przetrzebiła mam brwi w stylu Małgorzaty Sochy i nie raz czytałam opinie że to zaniedbane brwi i wyglądają jak "breżniewy" ja tam lubię moje naturalne brwi, przynajmniej nie wyglądam karykaturalnie jak z brwiami namalowanymi od krzywika flamastrem