Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiana koloru włosów. fryzjer czy na własną rękę?

Polecane posty

Gość gość

Poszłam dziś do salonu zapytać o zmianę koloru. mój wyjściowy to sprany kasztan. babka na wejsciu kazala rozpuścić włosy, popatrzyła, zaproponowała kolor i jaką metodą by bylo bezpiecznie. cena 250zł (sporo chyba) w innym salonie babka nawet nie poprosila o rozpuszczenie włosów tylko powiedziała,że dekolaryzacja i 150zł. oba salony mają dobrą opinie ponoć zastanawiałam się jeszcze nad samemu zrobieniem sobie płukanki rozjaśniającej i pofarbowaniu Co byście wybrały? czy wszystkie salony działają jedną metodą i tak dekoloryzują i tak? bo przebitka cenowa spora...

Zdecydowanie fryzjer. Sama tylko zniszczysz sobie włosy. Ja farbuję co 6 tygodni a jednorazowa wizyta kosztuje mnie 100 zł.

mam cienkie wlosy i fryzjerzy bali sie mi te wlosy rozjasnic,a konkretnie zdjac czarna farbe.farbowalam calymi latami na czarno.kupilam sobie najmocniejszy rozjasniacz,na drugi dzien polozylam farbe ciemny blond.efekt super,zadnych polamanych wlosow,kolor tez,tylko lekko w czerwien podchodzi(po dekoloryzacji czarnych wlosow to normalne).poczekam miesiac i znowu poloze ciemny blond.takze nie demonizowac dekoloryzacji.mi sie udalo,ale zawsze dbalam o wlosy wiec moze dlatego.jeden raz mozesz spokojnie zrobic w domu.

i wlosy mam miekkie i lsniace,takze spokojnie,wazne tylko,zebys nie szalala z rozjasniaczem i zrobila to tylko 1 raz.nastepnie poloz kryjaca farbe,najlepiej ciemny blond,ale popielaty,bo tylko taki zdejmie czerwiem z wlosow,absolutnie zadnych kolorow z czerwienia,bo bedziesz miala brozowo-zotlo-czerwono-marchewkowe wlosy.

Gość gość
jakiej firmy ten rozjaśniacz kupiłas?

Gość gość
mowi sie DZIEKUJE durna szamatooooo