Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a moja 3 latka nosi czapke bo czesto choruje

Polecane posty

Gość gość

jak jest nawet lekki wiatr to zakladam jej delikatną czapkę. jest chora srednio co 2 miesiące i boje sie ze sie rozchoruje.

Gość gość
Dlatego choruje...

Gość gość
Prowo ake tepe dzidy beda komentowax bo sie nabiorą. Ps. Choruje przez p******* matke.

Gość gość
to nie prowo. pisalam powaznie. zakladam jej tez apaszke bo niedawno miala angine... i mozecie po mnie jezdzic ile chcecie

Gość gość
Wiesz małe dzieci głównie chorują z przegrzania. W czapce główka się spoci wiatr owieje i choroba gotowa. Kiedyś odwiedził nas znajomy ze swoją angielską zoną. Było to w styczniu ich dziecko miało jakos tak 3 czy 4 miesiące wyobraz sobie ze było bez czapki. Tak go hartowała ze w zasadzie do tej pory rzadko choruje.

Gość gość
Ja mieszkam w uk i aż tak nie hartuje ale u mnie dzieci rzadko w czapkach chodzą. Tylko jak jestem w Polsce i jest -20 . A w uk temperatura poniżej 15 to chyba nawet nie występuje. Mam syna 3 lata i chorował dwa razy na angine i dwa razy antybiotyk. Ale podejrzewam ze mój maz to przywlekl do domu. A moje dwie córeczki maja miesiąc i tez jeszcze czapeczki na głowach nie było. I stopy tez gołe :) a autorko zastanów sie skoro mała twoja nosi czapy i apaszki i nadal choruje to jak myślisz dlaczego?

Gość gość
a ja mieszkam w Skandynawii I TUTAJ DZIECI PRZY -20 mrozie wystawia sie do spania

Gość gość
Gole rozumiem?