Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowy mis1

jak uwiesc zonatego faceta z dwojka dzieci?

Polecane posty

Gość rozowy mis1

jestem na niego tak napalona, ze... zrobie wszystko. nie chce miec znim romansu i rozbijac rodziny wiec mnie nie linczujcie. chce sie tylko raz z nim przespac, bo nie wytrzymam, takie mam cisnienie na niego. tylko jeszcze nie obmyslilam planu jak to zrobic. :P

Gość gość
Suka! Weź się za wolnego. Obyś poznała kiedyś gdy założysz rodzinę czym jest zdrada.

Gość gość
ja ci powiem oprzyj sie plecami o sciane, rozbiegnij sie, i czolem z calej sily uderz w przeciwną scine. uda sie,zobaczysz

Gość gość
prosta sprawa, musisz byc zadbana, mila, usmiechnieta:) dobre perfumy,kiecka do kolan, obcisla bluzka, rozpuszczone wlosy, kokietuj go!!! seks z zonatym jest zajebisty kochana

Gość gość
Zdesperowana idiotka tobie na imię? Obudź się kobieto, pała tobą rządzi? Wstyd!

Gość gość
Czaruj go, manipuluj, pokazuj swoje atuty itp.

Gość rozowy mis1
dzisiaj długo rozmawialiśmy, bo pracujemy w jednym dziale i po prostu miałam wrazenie, ze sie rzuce na niego za chwile :P

Gość rozowy mis1
wiem, ze seks z zonatym jest z******ty, dlatego tak bardzo mi zalezy zeby go zaciagnac do lozka :P albo gdzie indziej nie musi byc koniecznie w lozku :P tylko, ze on wyglada na szczesliwego w swoim malzenstwie, ma na biurku zdjecia zony i dzieci, czesto z nia rozmawia przez telefon... dlatego zadanie bedzie ciezkie.

Gość gość
z kurwą mojego sobie podaj ręce

Gość gość
Nom, ale do wykonania. Ja tak zrobiłam, a jak mi poczucie własnej wartości wzrosło jak dla mnie żonę zostawił. Tak jakbym 2 życie dostała. I dostałam.

Gość rozowy mis1
jesli mozecie to dawajcie jakies rady chetnie poczytam i skorzystam :) bo narazie to nie wiem jak sie zabrac do tego. jestesmy na stopie kolezenskiej, bardzo dobrze sie dogadujemy w pracy, duzo rozmawiamy ze soba, czasem po pracy na piwo idziemy ale to wieksza grupa. a poza tym marny kontakt mamy poza praca.

Gość gość
A nie będzie ci głupio jak cie wyśmieje? Mój mąż miał podobna akcje, panna myślała że jak jest miły i pogada, to na niąleci. No i ppróbowała szczęścia ale się przejechała. Musisz się zastanowić czy warto i czy facet tego chce. Bo jeśli dla faceta zona i dzieci są kula u nogi to poleci chętnie ba każda-taka odskocznia. Natomiast jeśli kocha żonę i rodzinę, to tylko się zblaznisz. Mój mąż leci na mnie i uwielbia naszego synka, wprost by mnie po stopach całował, że mu takiego urodziłam i wiem ze żaden seks z jakąś tam lasencją nie wchodzi w grę.

Gość gość
obyś założyła rodzinę i miała męża, który cię zdradzi ty ściero, k***i/sko zaje/bane, popier/dolona szma/to!!!!!

Gość gość
sex z zonatym jest zajebisty xxx no tylko gimbaza mogła coś takiego napisać. A czemu jest zajebisty? Możesz sobie mojego przelecieć. Brak satysfakcji gwarantowany.

Gość gość
Tak Ci swędzi krocze to włóż sobie między nogi granat i odpal na pewno sie rozerwiesz .Oby ten żonaty olał cie bezmózgowcu zimnym moczem,a fe.

Gość gość
Ale się dajecie wpuszczać w maliny.Jakaś durnowata bawi się waszym kosztem i ubaw ma po pachy. Lepiej nie odpisywać,olać to.

Gość gość
Sylwia to ty?