Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kubaguzik1995

na kogo lecą dziewczyny?

Polecane posty

Witam tak z ciekawości mam pytanie na co lecicie ? (ogolnie to mam 19 lat i wiem że bd sam przez całe życie a tego życia mi długo nie zostało ) no ale miejsza bo więc mi się wydaje że macie w dupie jakiś romantyków ... nwm wgl po kij takie teksty że jesteś wartościowy i że dokładnie takiego szukam ,szkoda że jak takiego spotkasz to uważasz go za dziwaka ,po drugie to wygląd wiadomo facet musi miec jakas twarz bo jak ma brzydka to nie moze byc w autobusie ,tramwaju na pasach japicie się na jakiś niby przystojnych typów dla was bo jesteście łase na takich,po trzecie kasa patrzycie się kto więcej zarabia i to w sumie ok bo to jakiś wyznacznik kto jest lepszy ogolnie to zal mi anal sciska jak widze na filmwebie aktora noty od dziewczyn po 10 pod tematem ze gra slabo nie wie skad taka ocena pisza ze jest mega przystojny no to super to może Daniel Mąka (taki piłkarz) jest graczem klasy światowej bo nwm jest podobno przystojny ... tak czekam na jakas odpowiedz tylko bez wyzwisk prosze napisalem co sadze z kultura nie napisalem ze jakies szlaufy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować