Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

narzeczona_diabla

Jestem Gruba .

Polecane posty

Mój wcześniejszy post usuneli nie wiem czemu ....... A więc byłam u lekarza choruje na tarczyce i hiperprolaktynemia .. Przerąbane ... Tak bardzo bym chciała ważyć 55 kg .... a waże 118 .... SzooK .. zastanawiam się po co żyć przecież nikt grubasów nie toleruje ....

Gość gość
a ja nie jestem chora a waze tyle co Ty , a na ludzi mam wyjebane ;-) i jakos zyje mam dziecko faceta i znajomych

też miałam ale ... już mam dość ... chce zrobić wszystko żeby schudnąć myślałam nad operacja odsysania ale to kosztowane ..... Też mam przyjaciół...ale z nimi nigdzie nie wychodze wstydze sie tego jak wyglądam ... dałabym wiele żeby to zmienić ..

Gość gość
żąą wagą jaką masz bedziesz miec coraz więcej chorób .. To normalne ze otyłosc nie jest zdrowa dla organizmu i go obciąża

tak wiem tak jak pisalam od miesiaca chodze na siłownie ... jem warzywa owoce .. biegam ale waga stoi w miejscu . Dziwne . nawet nie wyobrazacie se jak chcialabym schudnać .... Możecie krytykować ale ja tylko wiem co czuje .. nie mogąc schudnąc...

Gość gość
a napisz dokładnie co np wczoraj przez cały dzień jadłaś?

Gość la_firynda
napisz skąd jesteś

Od siłowni wiele nie schudniesz, raczej biegaj, jeździj na rowerze i chodź na basen. Nawet jeśli nie potrafisz pływać, to możesz podskakiwać w wodzie, machać pod woda rękami itp. skutek będzie podobny, a mięśnie się nie obciążą. A co do jadłospisu, to warzywa polecam każdemu, ale owoce już nie. Owoce zawierają dużo cukru, nawet zwykłe jabłko może ci nie służyć. Raczej zjedz ogórka. I odpisz skąd jesteś. Na południu Polski znam dietetyczkę, która zajmuje się takimi beznadziejnymi przypadkami i skutecznie odchudza.

Gość gość
Dieta i ćwiczenia

Taak odpisze wam wszystko w jednym ... a więc wczoraj 8 -kawa i jabłko 11- kefir .... 15 - wodaaaaa , mandarynka .... 18- marchewka , ogórek Jestem z Warszawy .. .. Biegać się jeszcze wstydze ... ludzie się śmieja... jeźdze na rowerze .. basen tu jest problem mam uczulenie na chlor ... Chodze do dietetyczki jednak to nic nie daje ....

Powiem wprost: trudno uwierzyć, że chodzisz do dietetyczki, skoro jesz to, co wymieniłaś. Żadna dietetyczka nie zgodziłaby się na taki jadłospis z jednego prostego powodu: ten jadłospis spowalnia przemianę materii !!! Zasada jest prosta: żeby chudnąć, trzeba jeść ! I to nie są żarty. Jeśli naprawdę chodzisz do dietetyczki to ją szybciutko zmień. Rower ok, biegania nie ma się co wstydzić. Jadąc do pracy widzę różnych biegających ludzi: starych, młodych, grubych i chudych i zawsze myślę o nich pozytywnie, że im się chce i jest to podziwu godne. Do głowy mi nie przyszło wyśmiać kogoś. Możesz też w domu przy muzyce tańczyć. Podczas tańca pracują wszystkie mięśnie. Chcesz przyjechać do Krakowa? Przy proponowanej diecie będziesz chudła 5 kg miesięcznie. I co najważniejsze - będziesz sporo jadła, więc podkręcisz przemianę materii.

No właśnie też jestem zdziwiona tym ... mówiłam jej co jem w jakim czasie ona powiedziała ze dobrze bo moge wiecej schudnać jednak rezultatów brak ......... Uwież mi że chciałabym schudnać bardzo mam silna wole ,ćwiczenia .. jednak to nie wystaracza .. A można z tobą gdzies indziej jakiś kontakt np gg .... ??

Ćwicząc wzmacniasz mięśnie przez co się rozrastają. A tkanka mięśniowa jest cięższa niż tłuszczowa a skoro się tak zapuściłaś to mięśni raczej masz niewiele. Tak wiec może u ciebie przez pewien czas waga stać w miejscu ale cm zaczniesz tracić. Poza tym waga człowieka w ciągu doby może się wachać nawet o 2 kilogramy

Niestety nie mam gg. Możesz napisać na maila beata1999@interia.pl tylko daj na kafe znać, że cos wysłałaś bo rzadko tam zaglądam.

rozumiem ale jak już pisałam choruje równiez na tarczycze ... no nie bede opisywac swojego calego zycia jak to sie stalo .. to nie te miejsce.. la....wysłałam ci wiadomość .....