Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabella1990888

Moj facet pisze z inną. czy to romans?

Polecane posty

Gość arabella1990888

Jestem z moim chłopem juz ponad 7 lat. Ostatnio będąc z kolegami gdzies w barze poznali jakieś "koleżanki". Koledzy sobie kilka poderwali, on rzekomo wrócił do hotelu zupełnie sam i był porządny. Jednak po powrocie do domu zauważyłam, że one piszą do niego na fejsie. Było to kompletnie przypadkiem, oglądając filmik na jego telefonie nagle pojawiły sie wiadomości. Laski są z innego miasta, mieszkaja na drugim koncu Polski, wiec wiem, ze sie nie spotykaja, ale on twierdzi, ze jest to pisanie "koleżenskie". Z jedną pisze zdecydowanie więcej niz z reszta i, co gorsza ukrywał to przede mną aż do wczoraj, bo niby się boi... Rzecz w tym, ze ona ma męza i jest od niego sporo starsza, oraz niezbyt urodziwa. Nie wiem o co chodzi i na jakiej zasadzie przebiega ich relacja. Jaki interes moze miec w tym ta kobieta i czy to tak na prawde koleżenskie rozmowy. Zaczęłam podejrzewać, że na tym wyjeździe zdradził mnie, a teraz zwyczajnie kontynuuje znajomość. A może jednak to tylko koleżanka... sama nie wiem :(

Gość Arabella1990888
Dodam jeszcze, że po powrocie zmienił hasło na fejsbuku, chociaz wczesniej nigdy tego nie robił.

Gość gość
ciężko powiedzieć, skoro babka ma męża to albo jest kasiasta i chce twojego chlopaka naciągnąć na seks za jakieś prezenty, może pieniądze albo to na serio tylko koleżeńskie rozmowy. Jednak z twojego pisania wynika, ze mu nie ufasz, więc nie wiem czy taki związek w ogóle ma sens.

Gość kajetanplewikk
Przejżyj na oczy dziewczyno on cie zdradza jak nic skoro zmienil haslo to tylko po to zeby moc pisac z nia bez twojej wiedzy proste

Gość gość
To jakaś plaga z tymi smsami do obcych bab, chłopów, kiedy się jest w związku?! To, co robi, to zdrada emocjonalna, wykończy Cię tak samo jak każda inna, a może nawet bardziej. Przerwij to, zagroź czymś, zrób coś natychmiast, bo Cię to zniszczy! A jeśli on tego nie rozumie, to go zostaw, jeśli potrafisz. Współczuję Ci bardzo, wiem, jak to jest i jak kurewsko boli!

Gość Arabella1990888
Powiedziałam mu wczoraj. Przyznał, że mnie kocha, że do niczego nie doszło z tą dziewczyną i, że mu na mnie zależy. Ogólnie między nami układa się dobrze, stąd moje zdziwienie dlaczego miałby mnie zdradzać, skoro widać, że mu na mnie zalezy i stara się. Obiecał, że juz nie bedzie z nią pisał, ale ciężko mi teraz w to uwierzyć

Gość gość
powinnas z nim zerwac, to zaszlo za daleko, zmiana hasla to tylko potwierdza, gdyby nie mial nic do ukrycia by tego nie robil, 7 lat to dlugo jak dla niego jak widac czas na jakas nowa kobiete

Gość gość
Miej rękę na pulsie i sprawdź, czy rzeczywiście dotrzymuje słowa. Jeśli nie (a tak myślę), musisz się poważnie zastanowić, co dalej. Nie trzeba z kimś spać, żeby zdradzać. Zdrada emocjonalna boli jeszcze bardziej, bo angażuje uczucia, czas i uwagę.

Gość Arabella199088
Właśnie nie rozumiem czy to zdrada czy zwykłe rozmowy. Ona ma męża... więc tym bardziej nie rozumiem całej sytuacji. Dobrze wie, że jest zajęty, więc po co ten cyrk. Od niego sie prawdy nie dowiem

Gość Arabella199088
To co mam zrobic? śledzić jego fejsa czy moze sprawdzic telefon... Z jednej strony wiem, że tak nie powinno się robić, ale z drugiej nie ufam mu.

Gość gość
Chcesz wiedziec z kim pisze Twoja/uj milosc ? czujesz sie zdradzowny/a, porzucony/a wyczuwasz zdrade. Interesuje Cie z kim sie kontaktuje Twa milosc nawet z kim i co pisze - Napisz juz teraz nie zwelekaj! wotan3333@gmail.com